📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jakby ta gruba kurwa tyle samo energii wkładała w ćwiczenia na siłowni to nie miałaby problemu że chłop ją zdradza.
Same jesteście sobie winne durna baby, zapuszczacie się w chuj a potem pretensje macie.
Same jesteście sobie winne durna baby, zapuszczacie się w chuj a potem pretensje macie.
No jak się tak spasła...
ahahahahhahahahah
Cipczan napisał/a:
Dlaczego zawsze wygrywa żona? Bo jest przynajmniej 2x większa!
ahahahahhahahahah
Dobra ale która to żona a która to kochanka kurwa bo nie widzę różnicy między nimi
Tu chodzi o kasiorke, byt i utrzymanie, walczy o Swój bankomat , Tylko i wyłącznie
Chyba pomyliło się jej z ubijaniem kotleta.
Była rakieta a teraz jest MOAB.
i w takiej sytuacji wszystko wie umie rozumie i zrobi sama . Ja pierdole nie może być tak bez zachęty ze strony drugiej kobiety
ale to jej niewierny facet powinien oberwać, a nie ta dziewczyna lol
tak to już zwykle bywa, że żona jest w wadze ciężkiej, a kochanka w piórkowej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów