Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wiem czy ktoś zauważył ale swój swojego postrzelił bo dostał kulkę jak już był w środku.
Pewno ma LAGI ja też tak mam w "Black Ops"
Ludzie, weźcie się opanujcie z tymi ciapatymi. Ja rozumiem, że możecie do nich żywić wiele nienawiści za to co robią i w jakim imieniu, ale do cholery to są ludzie a nie nic niewarty pomiot. Gdybyście tak wy się urodzili w tamtejszych państwach? Tego się nie wybiera. Na świecie zawsze były takie wojny w imię ubzduranej wiary i niewiadomo czego jeszcze. To, że są terrorystami, ludźmi całkowicie pozbawionymi człowieczeństwa to nie znaczy, że można się smiać jak któryś z tych ludzi umiera. Tak jakby to Ciebie drogi sadolu wyśmiewano, kopano i opluwano podczas gdy ty leżysz w kałuży swojej krwi i tracisz świadomość. Taki arab niczym się nie różni od naszych pis'owców oprócz tego, że ma dostęp do broni i wogóle kraj w jakim żyje jest na fundamentach wojennych. Gdyby tak było w Polsce to w tym kraju mordowały by nas mochery i się z nas śmiały. Niestety wszędzie tak jest ale szacunek do czlowieka trzeba mieć nieważne co robi.
A tam pierdolisz...
(...) To, że są terrorystami, ludźmi całkowicie pozbawionymi człowieczeństwa to nie znaczy, że można się smiać jak któryś z tych ludzi umiera. (...)
Ha Ha HA
Nikt nie zabierze mi radości z oglądania ciapatych i ich niekończonej się wojny.
sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/480051_10152801357375727_1452055861_n.jpg
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów