📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
wpisujcie miasta
Widzę, że niektórym już byle szczochy dać zaprawione % i już będą się cieszyć, że to piwo. Tak więc wasza wiedza na temat smaku piwa jest na poziomie gimbusa z dziewiczym wąsem.
Zaraz gimbusy zaczną rzucać tekstami "dobrze że rozwinąłem bo tyle bym stracił".
Cytat:
tyskie to nie piwo
Cytat:
Po co robi się minetę prostytutce?
Żeby zabić smak Tyskiego.
Cytat:
Tych sczyn nie żal
Cytat:
Szukam i szukam, a piwa nadal nie widzę...
Jebani koneserzy za dychę, jakby jakiś kumpel wpadł do was z kratą Tyskiego, to byś wybrzydzał?
Parę lat temu byłem świadkiem podobnej masakry na obwodnicy Zielonej Góry. Przez lata pomału dochodziłem do siebie, ale uraz jednak pozostał. Ilekroś ktoś zbije butelke z piwem wraca koszmar sprzed lat...
wara od tyskiego!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów