📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak będzie to gra na miarę jedynki.
Jedynka dość ciekawa była, rozbudowany świat, masa ester eggów, questy poboczne, tylko wkurwiało że bronie były kurwa z tektury, a niektóre zombie były wzmacniane chyba kurwa tytanem.
W To coś na R nie grałem.
A 2ke planuje kupić i chuj wam w dupy jebane pizdy co kradniecie w necie. Ze sklepu to boicie się wynieść zapałki, a w necie kradniecie po 150zł. Wiedźmina też kupie ;]
Jedynka dość ciekawa była, rozbudowany świat, masa ester eggów, questy poboczne, tylko wkurwiało że bronie były kurwa z tektury, a niektóre zombie były wzmacniane chyba kurwa tytanem.
W To coś na R nie grałem.
A 2ke planuje kupić i chuj wam w dupy jebane pizdy co kradniecie w necie. Ze sklepu to boicie się wynieść zapałki, a w necie kradniecie po 150zł. Wiedźmina też kupie ;]
KURWA co to jakiś zlot cyber zjebów? Już dzisiaj chyba z 5 tematów na sadolu widziałem na temat gierek do chuja. Wypierdalać nolify na jakieś kwejki albo fora dla graczy.
Coraz więcej dzieje się w polskiej branży multimedialnej a to i dobrze Jest czym się chwalić. Trzeba w końcu mieć i jakieś pozytywne strony tego kraju
Dobra polska gra,obie części przeszedłem,zajebiste czekam i na pewno kupie
A tam pierdolicie, że zjebali itd. Dla mnie obie części DI razem z DLC świetne, przechodziłem nawet po kilka razy, i chuj że niedociągnięcia? Grywalność na najwyższym poziomie. GTA IV i V po przejściu gry nie ciągnie mnie zupełnie z powrotem, zupełnie inaczej jest z DI. Aaaa no i oczywiście z niecierpliwością czekam na Dying Light
Z jajem! Dobre!
W jedynce brakowało mi interfejsu z Riptide. Fabularnie jedynka lepsza, R mocno okrojone ale za to walka utrudniona co u mnie jest na plusie. Czekam teraz na Dying Light a DI od szwaba kupię w promocji na długo po premierze
kurwa genialny.
Lfd3 może kiedyś tam powstanie, ale dla taki prezentacji kupiłbym tą gre.
Lfd3 może kiedyś tam powstanie, ale dla taki prezentacji kupiłbym tą gre.
Gdyby nie ta chujowa końcówka "plęstęsią", to bym powiedział, że gra fajna. Ale niestety promocja plastikowych bubli psuje krajobraz...
Wyp*erdalać z tymi trailerami !!! To jest SADISTIC ! Do administratorów: i.sadistic.pl/pics/e0dc90975f1c.jpg
Wypierdalać z tym kwejkowym gównem..
WujekHenryk napisał/a:
wlascicielem marki jest Deep Silver i wynajal Yager.de do współpracy. Technland wspolpracuje z Warner Bros nad Dying Light
I to na tą grę czekam;D System dzień noc jak wyjdzie tak jak chcą rozjebie system tak że techland będzie przebierał w propozycjach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów