📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mazurpl, "Czterdziestolatek" - odc. 5 - "Kondycja fizyczna, czyli walka z metryką".
edit: zmiana źródeł
edit: zmiana źródeł
Czyli co diabeł by powiedział na temat drugiej wyimaginowanej jednostki. Kunszt aktorski Ala Pacino w pełnej krasie.
Gra o Tron jest teraz na topie (radzę książki poczytać bo warto, a i słownictwo bogatsze), więc ktoś sobie postanowił zrobić z tego parodię. Nawet mu wyszło - Gra o Tron, jako sitcom.
Jedna z lepszych scen "The Big Lebowski". Kto nie widział ten "njech ginie"
...dziwki, chlanie, szpiegowanie
...dziwki, chlanie, szpiegowanie
Scenka z filmu "Nie zadzieraj z fryzjerem" (2008)
Nie wiem jak film, ale książka zajebista.
Bo baby lubią konkurować z kozą, choć ma małe szanse o to która dzisiaj będzie beczeć dla swojego ciaposzmaciaża pasterza....
Ten film powinien być puszczany w telewizji ku przestrodze co roku w okresie największej oglądalności.
Oglądałem ten film jakiś czas temu. Polecam tym kobietom, które chcą wyjechać z muzułmaninem do jego ojczyzny.
Rozszerzony trailer Metal Gear Solid V: The Phantom Pain:
Piąta część w odróżnieniu od poprzednich będzie zawierała otwarty świat z możliwością kierowania różnego rodzaju pojazdów,dynamiczne zmiany pogodowe i również tryb dnia i nocy.
Gra ukaże się na konsole i komputery osobiste(w nieokreślonym terminie)
Piąta część w odróżnieniu od poprzednich będzie zawierała otwarty świat z możliwością kierowania różnego rodzaju pojazdów,dynamiczne zmiany pogodowe i również tryb dnia i nocy.
Gra ukaże się na konsole i komputery osobiste(w nieokreślonym terminie)
Przedstawiciele kultury zachodniej tępią przedstawicieli kultury z bliskiego wschodu - zapowiedź.
Wrzucam, ze względu na wykonanie Jest to jeden z traillerów gry The Elder Scrolls V Skyrim
[/video]
[/video]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów