📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Gra przednia, polecam" Nawet żeś PS4 na oczy nie widział ale polecasz chociaż nie grałeś... ehh...
@up
A co ma do tego PS4? Gra jest też na PC, za darmo można ściagnąć bete, dlatego też nazywa się to open beta... Grałem, ze 3 dni, bo później mi się znudziła, jest bardzo monotonna, każda planeta wygląda identycznie, jedynie na plus jest to że można kooperować z kumplem.
A co ma do tego PS4? Gra jest też na PC, za darmo można ściagnąć bete, dlatego też nazywa się to open beta... Grałem, ze 3 dni, bo później mi się znudziła, jest bardzo monotonna, każda planeta wygląda identycznie, jedynie na plus jest to że można kooperować z kumplem.
Suaffni jutbowiczowe gwiazdhy zaczynaja nagrywac filmy z tego syfa i dzieci sie cieszo.
@SkipiBoom - Gra jest od początku dostępna na PC, to, że wyjdzie na PS4 to już inna bajka.
@Qrczaak - Dodali wiele nowych lokacji i postaci, wiele się zmieniło od Closed Bety
Hohoho :'D
@Qrczaak - Dodali wiele nowych lokacji i postaci, wiele się zmieniło od Closed Bety
Hohoho :'D
Właśnie przeczytałem, że James znany głównie jako Tony Soprano zmarł w wieku 51 lat we Włoszech.
Zamieszczam 2 filmy o tytule Najlepsze 10 zaskakujących momentów w Rodzinie Soprano. Jak dla mnie jeden z najlepszych seriali. A sama kreacja Jamesa najlepsza.
Część 1:
Część 2:
Zamieszczam 2 filmy o tytule Najlepsze 10 zaskakujących momentów w Rodzinie Soprano. Jak dla mnie jeden z najlepszych seriali. A sama kreacja Jamesa najlepsza.
Część 1:
Część 2:
Joey z "Przyjaciół" uczy się francuskiego
Znajomość angielskiego na poziomie sprzęgła od melexa.
Znajomość angielskiego na poziomie sprzęgła od melexa.
Swoją drogą świetny serial
Filmi promujący gre Metro która powstała na motywie książki Metro 2033.
Muzyka i ogólnie video po prostu dupę urywa...
Radze zrobić głośniej... są ciary ;]
Wcześniej był podobny temet, ale bez tego filmiku.
Muzyka i ogólnie video po prostu dupę urywa...
Radze zrobić głośniej... są ciary ;]
Wcześniej był podobny temet, ale bez tego filmiku.
ten filmik chyba kosztował więcej od samej gry, grałam i nic specjalnego, trochę mutantów,klimat jak ze stalkera, nic specjalnego, nie polecam marnować pieniędzy na to badziewie :-\
@up
mam szacunek dla dziewczyn,które grają w gry - piwko leci
mam szacunek dla dziewczyn,które grają w gry - piwko leci
Chinol (Mr. Wu) przychodzi do miejscowego alfonsa prosząc o pomoc w odnalezieniu dwóch ćpunów, którzy zajebali jego chińskiego kuriera i ojebali go z opium.
Angielski - poziom podstawowy.
Angielski - poziom podstawowy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów