📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
póki co wygląda jak remake 1 i 2ki, i dobrze bo np TDR2000 był obciachowy
czekam z niecierpliwością!!!!!!!!!!!
czekam z niecierpliwością!!!!!!!!!!!
jakaś lipa. Carmageddon oprócz jeżdżenia po przechodniach to tez zajebisty model zniszczenia pojazdów. A tu tego nie ma! jakaś chujnia i tyle
Spokojnie-jak tylko poprawią grafę a dźwięki, mapy, auta zostawią to będzie zajebiście
z innej beczki.... a ktoś wogóle wie czy twisted metal był exclusivem na PS?
zapewne jak każda druga i kolejna część jakiegoś filmu/bajki, ta będzie mniej lub bardziej denna.
Bardzo ciekawie zapowiadająca się amerykańska produkcja o foczkach. Obejrzałem w całości i polecam. Do znalezienia w necie.
jak bym widział po części zekranizowany call of duty albo battlefield
Ciekawy trzymający w napięciu horror z dużą ilością zwrotów akcji. Polecam
Film stworzony na podstawie dzieła guru literatury grozy.
Film stworzony na podstawie dzieła guru literatury grozy.
Teraz będzie lud filmy wrzucał. No ale co by nie było polecam 1408 na dobrych głośnikach i w odpowiednim klimacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów