📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie chce sie tu rozpisywać i przeciągać szale na którąś ze stron, ale to dość pospolity przypadek. W taki sposób bardzo łatwo jest manipulować sytuacją kryzysową na rzecz kobiet jako płci słabszej oczywiscie pokrzywdzonej.
Jak było to
Jak było to
I jak Wam jakieś chujostwo przyjdzie w wiadomości, to możecie posłużyć się tym filmikiem w ramach odpowiedzi
Tracz to powinien ten narożnik bezdomnym dać. Niby taki bogacz, a takie wygniecione gówno w salonie.
Az się zastanawiałem kto wymyślił ten wspaniały wątek z Traczem. Słuchanie mądrości i postępowania Tracza to kwintesencja nauki tego jak żyć i jaki jest świat. Tracz również daje lekcję jak zachowywać się w życiu moralnie i daje lekcję podążania słuszną i prawą drogą. Oczywiście prawdziwy sens tego wątku został zawoalowany przez niejako "odwrotną" warstwę emocjonalną. Trzeba umieć to odczytać poprzez logiczne myślenie a nie emocje. Reszta tego serialu to głupoty i propaganda idiotyzmów lub jak kto woli życiowe science fiction.
W weekend oglądałem ze znajomymi ten horror (już 2 raz) i pomyślałem, że podzielę się z Wami pewną sceną
Linia życia 1990r
Horror polecam fajny film starej daty oczywiście oryginał z 1990r (na cda można luknąć za darmo).
Linia życia 1990r
Horror polecam fajny film starej daty oczywiście oryginał z 1990r (na cda można luknąć za darmo).
Witam Sadoli,
pamiętacie film :"Gran Torino" z Clintem? Większość zna i szanuje, zarówno film jak i kultową postać Clinta. Pamiętacie zobrazowane w filmie, mało pozytywne podejście do ras żółtych oraz ciemnych karnacji? Kultowa wypowiedź polskiego lektora? -" Co knujecie smoluchy", Jako tagi wskakiwała, wszystko usunięte....YT jest obecnie poprawny politycznie jak cały Świat.
Co to się podziało obecnie strach napisać 2 słowa, bo jakiś teatrzyk zaraz zgłosi nadużycie. .Zachowam więc wszelkie normy kultury, mimo, że w środku się gotuję .
PS. Dzieciaki sadola pewnie nie znają filmu, a warto zobaczyć. Polecam!
Do wolności słowa i obecnych mediów powiem tylko tyle:
pamiętacie film :"Gran Torino" z Clintem? Większość zna i szanuje, zarówno film jak i kultową postać Clinta. Pamiętacie zobrazowane w filmie, mało pozytywne podejście do ras żółtych oraz ciemnych karnacji? Kultowa wypowiedź polskiego lektora? -" Co knujecie smoluchy", Jako tagi wskakiwała, wszystko usunięte....YT jest obecnie poprawny politycznie jak cały Świat.
Co to się podziało obecnie strach napisać 2 słowa, bo jakiś teatrzyk zaraz zgłosi nadużycie. .Zachowam więc wszelkie normy kultury, mimo, że w środku się gotuję .
PS. Dzieciaki sadola pewnie nie znają filmu, a warto zobaczyć. Polecam!
Do wolności słowa i obecnych mediów powiem tylko tyle:
No to jak? Usunięte, czy nie, bo twój filmik z przytoczonym cytatem jest z YT...?
Tolerancja, pro-eko i wegetarianizm!!! Japierdole w strasznych czasach przyszlo żyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów