18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Rosyjski ciągnik na paszę dla świń do zbierania kur po wioskach

Tak, to mój pierwszy post... srutututu, majtki z drutu
Jak było, to wina mojego neta, że nie nadąża z uploadem przed innymi
Zgłoś
Ant1984 2013-01-05, 21:35
Przyjemnie się ogląda
I słucha też

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
Zgłoś
R................s 2013-01-05, 21:37
mój znajomy z rasiji już od dawna zapierdala na takich sprzętach. Można nawet kupić takie nadmuchiwane kapcie do zwykłego ursusa.
Zgłoś
mihaueeek 2013-01-05, 21:38 5
Autor jaki hardy, ja pierdole, zluzuj człowieku bo Ci żyłka w dupie pęknie, patrolujesz te komentarze pod swoim tematem jakbyś domu pilnował.
Zgłoś
cedoeste 2013-01-05, 21:48
od 2:22 prawie jak mojżesz, tylko że się za nim rozstępuje
Zgłoś
Ratohnhaketon 2013-01-05, 21:54
mihaueeek napisał/a:

Autor jaki hardy, ja pierdole, zluzuj człowieku bo Ci żyłka w dupie pęknie, patrolujesz te komentarze pod swoim tematem jakbyś domu pilnował.

Sadistic to mój dom
Zgłoś
koło_zamachowe 2013-01-05, 21:57
proste rzeczy zaczynaja wkladac w zycie... i o to efekty
Zgłoś
Fredoo 2013-01-05, 21:58
pivo za vivaldiego:)
Zgłoś
bigosamigos77 2013-01-05, 22:43
Ruski lodołamacz
Zgłoś
ElMisko666 2013-01-05, 22:57
wiatraczek mu po to ze jak będzie -11 to musi się facet ochłodzić
Zgłoś
deska22 2013-01-06, 0:55
Fredoo napisał/a:

pivo za vivaldiego:)

A tak dla ciekawych to ten mix zrobiła Vanessa Mae.
W ogóle fajne tagi..."kobieta z penisem"
Zgłoś
HudyWP 2013-01-06, 2:01
Ciekawe czy ma Webasto

df
Zgłoś
lukasz207 2013-01-06, 5:31
Nudziło mi się trochę i postanowiłem stworzyć satyryczny niezbędnik każdego sado-fap(us)era
a w szczególności dwóch bardzo spiętych osób łącznie z autorem p. tematu, na wypadek niektórych (nie)szczęśliwych zdarzeń. Jako że po napisaniu niezbędnika jestem już znawcą tematu, polecam zluzować poślady bo nie kontrolowane pierdnięcie na spiętych grozi wydobyciem się niesłyszalnego dla ludzi dźwięku, który bez naszej wiedzy przywołuje wszystkie agresywne kundle z pobliskich wsi a zarazem grozi oderwaniem jajec.

Jeden podpunkt w/w poradnika poświęciłem już na nieoczekiwaną okoliczność pozostania w czarnej du...
podczas awarii pojazdo-pontona z powyższego filmiku.
Z uwagi na to że autor tematu podał pełne zastosowanie tej maszyny, a witryny takie jak : "Top-GEAR.com, Niewiarygłodne.pl, Wikipedia.ue, HotNewsOfWatykan.xx, Nasa.pl, milczą na jego temat(brak kategorii wyszukiwania) postanowiłem nazwać go -"Ciągniko-Hyclo-Hen`em". W skrócie "CHH"

Oto on:

Jak poradzić sobie gdy na środku jakiegoś gówn....ego jeziora lub stawu "topi-sraki", nagle złapiesz "kapcia".

~~PIERWSZE TWOJE MYŚLI~~

-Ani żywej duszy, zwierzyny za bardzo żadnej też nie widać .
-Nic tylko z nerw wyj...ć górą.
-Do lodowatej wody też nie wejdę.
-Myślami jesteś w domu z żona ciekaw co teraz robi rozmyślasz z łzami w oczach co z nią będzie? ,czy same z córką da radę? , czy żona znajdzie pracę? , będzie co do gara wrzucić? nie stanie jej się żadna krzywda? . Myślisz: Czy kiedykolwiek jeszcze otrząśnie się z tragedii?
-Masz najróżniejsze pomysły aby wydostać się z tej sytuacji lecz brakuje niezbędnego sprzętu
..........................................................................

~~PORADNIK RADZI ~~
ZASADA PRZETRWANIA TZW. "4X ZA"

-(ZA)CHOWAJ SPOKÓJ
-(ZA)CZNIJ MYŚLEĆ POZYTYWNIE POMYŚL O RODZINIE
-(ZA)SPOKÓJ POTRZEBY FIZJOLOGICZNE , , ,

-(ZA)PNIJ ROZPOREK I PASEK W SPODNIACH

PAMIĘTAJ !!!

Póki będziesz trzymał się zasady "4X ZA" a w "Ciągniko-Hyclo-Hen`ie" znajduje się pożywienie , oraz najbardziej niezbędne do przeżycia płyny szansa przetrwania wynosi wtedy już całe 34%.

.................................................................................

<<<P.Z.DR>>>
Zgłoś
Svenlee 2013-01-06, 15:49
@up
To już chyba wiem kto jest odpowiedzialny za program nauczania w szkołach.
Zgłoś
suaf 2013-01-06, 16:29 1
Mają rozmach skurwisyny...
Zgłoś
Stefan_Sigal 2013-01-06, 16:52
Tylko na chuj mu tam sfigmomanometr ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów