Nudziło mi się trochę i postanowiłem stworzyć satyryczny niezbędnik każdego sado-fap(us)era
a w szczególności dwóch bardzo spiętych osób łącznie z autorem p. tematu, na wypadek niektórych (nie)szczęśliwych zdarzeń. Jako że po napisaniu niezbędnika jestem już znawcą tematu, polecam zluzować poślady bo nie kontrolowane pierdnięcie na spiętych grozi wydobyciem się niesłyszalnego dla ludzi dźwięku, który bez naszej wiedzy przywołuje wszystkie agresywne kundle z pobliskich wsi a zarazem grozi oderwaniem jajec.
Jeden podpunkt w/w poradnika poświęciłem już na nieoczekiwaną okoliczność pozostania w czarnej du...
podczas awarii pojazdo-pontona z powyższego filmiku.
Z uwagi na to że autor tematu podał pełne zastosowanie tej maszyny, a witryny takie jak : "Top-GEAR.com, Niewiarygłodne.pl, Wikipedia.ue, HotNewsOfWatykan.xx, Nasa.pl, milczą na jego temat(brak kategorii wyszukiwania) postanowiłem nazwać go -"Ciągniko-Hyclo-Hen`em". W skrócie "CHH"
Oto on:
Jak poradzić sobie gdy na środku jakiegoś gówn....ego jeziora lub stawu "topi-sraki", nagle złapiesz "kapcia".
~~PIERWSZE TWOJE MYŚLI~~
-Ani żywej duszy, zwierzyny za bardzo żadnej też nie widać .
-Nic tylko z nerw wyj...ć górą.
-Do lodowatej wody też nie wejdę.
-Myślami jesteś w domu z żona ciekaw co teraz robi rozmyślasz z łzami w oczach
co z nią będzie?
,czy same z córką da radę? , czy żona znajdzie pracę?
, będzie co do gara wrzucić? nie stanie jej się żadna krzywda?
. Myślisz: Czy kiedykolwiek jeszcze otrząśnie się z tragedii?
-Masz najróżniejsze pomysły aby wydostać się z tej sytuacji lecz brakuje niezbędnego sprzętu
..........................................................................
~~PORADNIK RADZI ~~
ZASADA PRZETRWANIA TZW. "4X ZA"
-(ZA)CHOWAJ SPOKÓJ
-(ZA)CZNIJ MYŚLEĆ POZYTYWNIE POMYŚL O RODZINIE
-(ZA)SPOKÓJ POTRZEBY FIZJOLOGICZNE
, ,
,
-(ZA)PNIJ ROZPOREK I PASEK W SPODNIACH
PAMIĘTAJ !!!
Póki będziesz trzymał się zasady "4X ZA" a w "Ciągniko-Hyclo-Hen`ie" znajduje się pożywienie , oraz najbardziej niezbędne do przeżycia płyny szansa przetrwania wynosi wtedy już całe 34%.
.................................................................................
<<<P.Z.DR>>>