Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sebbar1991 - Kurwa , nie wjeżdża się na krzyżówkę , jeżeli nie ma możliwości zjechania z niej i kontynuowania jazdy . Nie zastawia się krzyżówek , wjazdów , wyjazdów , rozjadów , bocznych uliczek i wszystkiego innego . To jest jego wina , ponieważ nie powinno go być na środku skrzyżowania , jeżeli nie może z niego zjechać , proste .
Obowiązkiem kierującego w sytuacji zagrożenia jest zatrzymać się. Łada stała już chwilę, winny tramwajarz, a ty oddaj prawo jazdy.
Czy zaczął zatrzymywać pojazd dostatecznie szybko, czy miał sprawny układ hamulcowy, czy tory były suche .... ? Tramwaj nie zatrzyma się w miejscu i kierowca łady jaki i każdy inny zatrzymujący się na torach powinien i tym wiedzieć.
Wieszacie psy na tramwajarzu jakoby zrobił to specjalnie. Nic bardziej mylnego miedzy 8 a 10 sek wiać iskry pod pojazdem najpierw z tyłu składu potem w przedniej części. Droga hamowania sprawnego tramwaju wynosi z prędkości 30 km/h w doskonałych warunkach około 31 m.
Zgadza się. Po przyjrzeniu widać, że używa hamulca szynowego (taka metalowa sztaba między kołami w wózkach), który działa w sytuacjach awaryjnych. Warto czasem się przyjrzeć jak już nawet jesienią tramwaje mają problem z hamowaniem na przystanku gdzie przy relatywnie małych prędkościach po prostu się ślizgają.
Faktycznie w pierwszej chwili i ja pomyślałem, że w ogóle nie hamował.
Ciężko było się zatrzymać? Ten motorniczy to jakaś kurwa pierdolona.
To jest k*rwa Rosja!
Ciężko było się zatrzymać? Ten motorniczy to jakaś kurwa pierdolona.
Bo może tramwaj wazy w chuj ton i nie stanie w miejscu?
kurwy i debile to wy w większości jesteście, a jak samochód stoi na przejeździe kolejowym i pociąg go pierdolnie to też wina pociągu? bo kurwa się nie zatrzymał w miejscu jak zauważył patafiana który stoi na torach jak pizda? nie wszyscy wiedzą chyba, że jest coś takiego jak droga hamowania i nawet przy małej prędkości nie zatrzymasz się kurwa w sekundę, chyba że rowerem albo kurwa hulajnogą.
Porównanie tramwaju do pociągu jest tak samo mądre jak porównanie Cessny do Airbussa A380. Gdybyś widział tramwaje na co dzień albo regularnie nimi jeździł i przyjrzał się temu filmowi to byś wiedział, że oczywiście tramwaj to kurwa nie rower, w miejscu nie stanie, ale że w tym przypadku było to złośliwe działanie motorniczego na zasadzie - pierdolnę bo mogę, nauczę chuja jeździć skoro żona mi dziś rano nie popuściła szpary!
Poza tym to nie tory kolejowe, gdzie o bezpieczeństwo ruchu ma zadbać dróżnik, automat lub kierowca samochodu osobiście. To torowisko miejskie ze skrzyżowaniami, rondami i normalnym ruchem gdzie należy użyć trochę wyobraźni.
Skracając te wszystkie wypowiedzi, gość wjechał na tory nie potrzebnie, a motorniczy był złośliwym skurwysynem bo mógł i tyle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów