Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Debilu przeczytaj jakieś info zanim zaczniesz komentować. Maszynista wjebał się w nich na czerwonym świetle i został mu postawiony zarzut.
Młodzi nie zaczerpnęli życiowej wiedzy, to się muszą sami nauczyć, że zawsze trzeba się rozglądać
Skapku z psiego frędzla, nawet gdyby wjechał na czarnym wystarczyło się kurwa rozglądnąć aby uniknąć przyjebania bezużytecznym łbem w zdezelowany tramwaj.
Chuj z tego że ktoś ma czerwone albo nie ustąpi pieszemu pierwszeństwa, skoro Twoje życie nagle zmienia się o 180 stopni ze zdrowej fizycznie i samowystarczalnej osoby w marchew a on dostaje mandat i jakąś śmieszną karę.
Chuj z tej renty, chuj z tego mandatu jak można srać do końca życia w pieluchę albo odjebać kitę na jakiejś zaszczanej ulicy w kwiecie wieku.
Przepisy nie zapewniają bezpieczeństwa tylko egzekwują kary.
[ Dodano 2024-10-25, 19:42 ]
Pamietasz jak pisiory wprowadzajac bezwzgledne pierwszenstwo dla pieszych krzyczeli jednym glosem z "ekspertami" ze pieszy nie ma szans w starciu z autem? Pociagi i tramwaje powinny zayrzymywac sie i przepuszcac wszystko bo przeciez auto nie ma szans z pociagiem...
Nie mam w domu TV od 12 lat żeby się nie wkurwiać polityką i nie sugerować niczyją opinią. Jedynie patrzę i obserwuję co się dzieje dookoła mnie.
Pamiętam z wprowadzenia tego przepisu tylko tyle że pomyślałem sobie że robią z ludzi "dałnów" i ułomków i zamiast "stopków" pod szkołami powinni jeszcze postawić na każdym przejściu kogoś z ruchomą szyją który będzie się rozglądał i przeprowadzał pieszych przez pasy.
Pamiętam też że nie wiele czasu później pracowałem przy "szlifierce taśmowej" wielkości dobrej linii produkcyjnej i pewnego razu zobaczyłem jak typ wkłada łeb do szczeliny w którą wchodził materiał do szlifowania aby sprawdzić dlaczego jest tam wielki napis "NIE WKŁADAĆ RĄK".
Wtedy też wiele zrozumiałem...
[ Dodano 2024-10-25, 19:45 ]
Wycinek z artykulu "Gdy nastolatkowie wchodzili na torowisko, motorniczy miał poziomą kreskę, czyli bezwzględnie powinien się zatrzymać. Mimo to pojechał i potrącił dwoje pieszych."
Wiec motorniczy to ameba ale latwo oceniac nie ? Swoja droga naucza sie rozgladac na przyszlosc.
No właśnie o to mi chodzi.
Ja rozumiem że maszynista jest cepem albo równie dobrze może być zmęczony lub zamyślony problemami w domu. Dlatego trzeba polegać na sobie a nie iść jak jebany ślepy bałwan przed siebie PRZEZ TORY i nawet się kurwa nie rozglądnąć.
Odkąd oglądam Sadola to przechodząc przez ulicę jednokierunkową rozglądam się dokładnie w obie strony bo naprawdę chuj wie.
Od jutra pewnie wejdzie ustawa że pociągi i tramwaje też muszą puszczać pieszych.
Bo teraz ludzie to takie kurwa ameby że stanąć na krawędzi chodnika i popatrzeć w lewo i prawo to jest za dużo.
Chyba wszystko na świecie jest tak dostępne i proste że ludzie nawet nie starają się przeżyć? Na jakim poziomie intelektualnym będę kolejne pokolenia? Będzie jeszcze coś takiego jak zaradność?
Kolejne pokolenia, zaraz po urodzeniu rozkminią telefon komórkowy, w wieku 5 lat komputer obcykają w małym palcu, w wieku 10 lat będą już ćpać, pić i jarać marychę. Z tego wszystkiego , już w wieku 15 lat będą chorować psychicznie lub leczyć się z wydumanych traum, które im się przyśniły na haju w nocy. W wieku 20 lat pójdą do roboty, bo studia już dzisiaj chuja znaczą. Jednak co roku będą zmieniać robotę na "lepszą" i tak przez kolejne 10 lat, aż zrozumieją koło 30-ki, że nie nadają się w zasadzie do żadnej roboty, więc zostaną "kołczami" albo politykami - bo to jeden chuj - i będą innych nauczać o sensie życia i budowie wszechświata.
[ Dodano: 2024-10-25, 20:54 ]
No i do końca życia nie będą wiedziały jakiej są płci, więc będą jak jebane muminki, albo bezpłciowe świnki pepa.
Maszynista też zimny drań - nawet nie próbował skręcić.
He he he he. Usrałem się ze śmiechu kurwa.
Kolejne pokolenia, zaraz po urodzeniu rozkminią telefon komórkowy, w wieku 5 lat komputer obcykają w małym palcu, w wieku 10 lat będą już ćpać, pić i jarać marychę. Z tego wszystkiego , już w wieku 15 lat będą chorować psychicznie lub leczyć się z wydumanych traum, które im się przyśniły na haju w nocy. W wieku 20 lat pójdą do roboty, bo studia już dzisiaj chuja znaczą. Jednak co roku będą zmieniać robotę na "lepszą" i tak przez kolejne 10 lat, aż zrozumieją koło 30-ki, że nie nadają się w zasadzie do żadnej roboty, więc zostaną "kołczami" albo politykami - bo to jeden chuj - i będą innych nauczać o sensie życia i budowie wszechświata.
No i do końca życia nie będą wiedziały jakiej są płci, więc będą jak jebane muminki, albo bezpłciowe świnki pepa.
O Człowieku, żałuję że można dać tylko jedno piwko a nie od 1-10 bo zebrałbyś pulę
Pozdrawiam!
O Człowieku, żałuję że można dać tylko jedno piwko a nie od 1-10 bo zebrałbyś pulę
Pozdrawiam!
Dziękuję i również "piona" dla Ciebie.
Maszynista też zimny drań - nawet nie próbował skręcić.
Przecie próbował, w prawo w zakręt jechał ;-)
Od jutra pewnie wejdzie ustawa że pociągi i tramwaje też muszą puszczać pieszych.
Bo teraz ludzie to takie kurwa ameby że stanąć na krawędzi chodnika i popatrzeć w lewo i prawo to jest za dużo.
Chyba wszystko na świecie jest tak dostępne i proste że ludzie nawet nie starają się przeżyć? Na jakim poziomie intelektualnym będę kolejne pokolenia? Będzie jeszcze coś takiego jak zaradność?
Zaprawdę powiadam ci, ja swoim dzieciom ograniczam dostęp do świata jak i mnie ograniczano. Uczę ich jak i mnie uczono. Pokazuję im sadistica jak i mnie... znaczy się... ale nie powiem, bo jedną taką akcję im pokazałem. Jak kogoś autobus czy właśnie tramwaj tak puknął. Zrozumiały. Przez drogę uważają i to bardzo. Także może jeszcze jacyś normalni ludzie na tym świecie będą. Chyba, że tylko bardziej im banie zryje. XD
Ostatnio nie wytrzymałem jak gimbus wpadł na pasy z ryjem w telefonie. Wysiadja, klaps w telefon i piękna pajęczynka. Gimbus zdziwiony.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów