Kalifornia, USA. Marie Willa się zwie to coś
Kalifornia, USA. Marie Willa się zwie to coś
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jeszcze nic, prawackie zjeby pozwalają kato pokurwieńcom ruchać polskie dzieciaki, do tego jeszcze im za to płacą i biją pokłony dopedofilolubnego, sztywnego Janka Pawełka 2nd, który to na całym świecie zasłynął ze skurwysyństwa większego niż ten na filmie. Typowe dla prawaków - burdelu na swoim podwórku jakoś nie dostrzegają,, ale krytykować innych to już można. Tępe, prawackie świnie kwiczą ostatnio jakoś okrutnie głośno.
To fajnie że opisałeś nam sytuację ze swojego domu a teraz Uspokój się bo ci żyłka pęknie
Musze cie zmartwić bo widzę ze mało wiesz o świecie. W wielu krajach nagość nie jest tabu i nikt w rodzinie nie ma problemu z nagością. Np. Szwecja, Finlandia czy Japonia. Wspólne łaźnię czy kąpiele są tam normalne.
W Polsce była nawet taka sprawa w sadzie. Rodzicie chodzili nago przy dzieciach i zostali oskarżeni o pedofile. Sad ich uniewinnił.
Że nie wspomnę o Freikörperkultur z Niemiec, głownie z tych wschodnich landów. Idziesz sobie na plażę, taką normalną, nie dla nudystów, a tam cycki, fiuty i cipy na wierzchu. I nikogo to nie dziwi. Poczytajcie sobie co to FKK.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów