Dla niecierpliwych, akcja od 1:20
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kojarzycie zdjęcia "Przed" i "Po" z reklam środków/maszynek do odchudzania z telezakupów? Zobaczcie jak powstają A przede wszystkim, nie jest to magia photoshopa!
kuba319 napisał/a:
info z dupy widzę.
Z dupy, to się sam wziąłeś. Chłopak jest obywatelem kanady, stąd jego kanadyjski akcent o który się rozchodzi.
Prawdziwy Polak nie je w czapce
Haha! Film z pierogami zajebisty! Uśmiałam się do łez! Koleś fajny ciastek
To nie zaden Polak. Znasz jakiegoś polaka z takim akcentem?
@UP
A znasz jakiegoś Amerykańsko podobnego stwora bez korzeni polskich który by chciał się uczyć tego pojebanego języka i potrafił by się nim tak dobrze posługiwać ?
A znasz jakiegoś Amerykańsko podobnego stwora bez korzeni polskich który by chciał się uczyć tego pojebanego języka i potrafił by się nim tak dobrze posługiwać ?
Mikaell napisał/a:
@kuba319
To nie zaden Polak. Znasz jakiegoś polaka z takim akcentem?
Oczywiście, że to Polak.
http://www.furiouspetedocumentary.com/
you tube.com/watch?v=CrCdnsFGIwg
Cytat:
Peter Czerwinski
My name is Peter Czerwinski, but you might know me better as Furious Pete. I am Polish, and I have a story that is the very definition of ironic. About eight years ago, I was hospitalized, and nearly died as a result of anorexia. Today, I am one of the greatest competitive eaters in the world! It's been a crazy ride so far. What happens next is anybody's guess..
Mikaell, Jak siedzisz w chuj za granicą to też byś tak gadał, akcent się w końcu pierdoli i robi się taki poliszinglisz. Wiem bo sam jestem teraz w Kanadzie.
Niеbieski napisał/a:
Skąd takie rzeczy wiesz, golipku?
z SB
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Adiro napisał/a:
Mikaell, Jak siedzisz w chuj za granicą to też byś tak gadał, akcent się w końcu pierdoli i robi się taki poliszinglisz. Wiem bo sam jestem teraz w Kanadzie.
Przykro mi ty wieśniaku że mieszkasz w Kanadzie i używasz Polskiej czcionki w klawiaturze oraz grasz KOZAKA , ja np. sram na Polskie znaki i kopiuję je z sadistic.pl, cwela z siebie robisz i pogratuluję ci bycia jebanym idiotą na tym forum. Mieszkam prawie 10 lat w pizdu daleko i mój akcent, zawsze będzie taki jaki chcę. Polski, angielski, francuski, niemiecki, hiszpański, będe mówił i pisał w Polskim języku bo go kocham i tak już zostanie(zawsze tak samo).
Pierdolić to że jesteś w kanadzie, niezłą masz banię, jak już nie potrafisz w swojej ojczystej mowie normalnie gadać i napierdalasz jakieś POLISH-ENGLISH(co to kurwa jest?)
up yours.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów