18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

34-letni Trystan Reese urodził się jako kobieta, ale ponieważ nie czuł się dobrze w swojej skórze już jako dziecko zapragnął zmienić płeć. By stać się mężczyzną, poddał się terapii hormonalnej, jednak nie zrezygnował z żeńskich narządów płciowych, które miały kiedyś pozwolić urodzić mu dziecko. Następnie zaszedł w ciążę i urodził dziecko.

Więcej informacji pod tym linkiem.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kosmerf 2017-07-18, 21:53 2
kurwa jak za dziecka oglądałem JUNIORA ze Schwarzenegerem to myślałem, że niezły pojeb wpadł na taki pomysł, ale nie spodziewałem się, że ludzie będą czerpać z tego wzroce
Zgłoś
socjalmmv 2017-07-18, 22:31
szkoda dzieciaka
Zgłoś
pnaj 2017-07-18, 22:50
To jakaś cipa a nie facet w dosłownym słowa znaczeniu.
Zgłoś
d................a 2017-07-19, 9:41 5
Kurwa, mamy tu kobietę, która chce być odbierana, jako facet, więc zamiast dorobić sobie brakującego penisa, rodzi dziecko gejowi... Prawdziwa męska bezkompromisowość.
Ciekawe na jaki pomysł wpadnie podczas kolejnej miesiączki.

Jej cyrk, jej ciało, jej małpy. Jestem w stanie zrozumieć, że ciężko jej we własnej skórze.
Jednak nie można nie zauważyć, że właśnie skazała swoje dziecko na dużo gorszy los. Dziecina nawet nie będzie wiedzieć, jakiej płci jest matka (?), więc jak ma czuć się dobrze, będąc kimś, kim jest.
Rozlepi sobie mózg, a postępowi ludzie będą wpajać biednemu dzieciątku, że powinno być dumne z rodziców. Witamy na świecie!
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-07-19, 18:08 2
Nie rozumiem tego całego medialnego forsowania świrów, z jednej strony całkiem skrajny, ultra-konserwatywny, prawacki islam, a z drugiej kompletne przeciwieństwo, skrajny lewacki gender.
Zgłoś
k................x 2017-07-20, 10:14 1
to wszystko przez to, że ludzie odwrócili się od Boga.
Zgłoś
siwybis 2017-07-20, 10:33 6
@up

Jak można się odwrócić od czegoś co nie istnieje?
Zgłoś
Dupala58 2017-07-20, 12:43
Apophis trzymam za ciebie kciuki
Zgłoś
Catar 2017-07-20, 16:21 1
kolejny szmelc z tego huba ... idzcie z tym na pudelka
Zgłoś
makabrax 2017-07-20, 17:54 1
polaczków jak zawsze najbardziej boli dupa o to kto z kim i jak
Zgłoś
RmX 2017-07-20, 18:00
Ojciec jest gejem ale posuwa w cipę ciekawe czy tylko do rozrodu.
Zgłoś
Xaahaar 2017-07-20, 18:44
@up bardziej boli promowanie na siłę takich zachowań i przyklaskiwanie jakie to dobre i tak powinien każdy robić...
Zgłoś
deck123 2017-07-20, 18:45
Dobry remix. Kobieta która przerobiła się na faceta, ale zostawiła sobie kobiece narządy, poznał/a/o krypto geja który ten zapłodnij ją/jego/to
Zgłoś
A................r 2017-07-20, 18:51 1
Velture napisał/a:

To jest ta sama pizda która (tak, kobieta!) poszła do sądu aby jej dziecko miało wpisane w akcie urodzenia, że jest innej płci niżeli chłopak i dziewczyna (chyba fachowo to się nazywało płeć nieokreślona) i wygrała?

W ogóle to bawi mnie to niesamowicie jak pseudo dziennikarze formułują nazwy swoich pseudo artykułów "Transseksualny mężczyzna urodził syna. Gratulacje płyną z całego świata!"
Nie kurwa.
Powinno być: Chora psychicznie kobieta urodziła syna. Banda pojebów gratuluje jej choroby psychicznej.

Transseksualizm to jebane zaburzenie psychiczne i nie mam zamiaru udawać, że baba to facet a facet to baba aby nie urazić wrażliwych uczuć psychicznie chorego człowieka.
Nikt mnie nie zmusi abym ja udawał, że to jest normalne i, że baba z brodą to facet a facet z cyckami to baba.
Bo tego właśnie ci chorzy psychicznie wymagają od normalnych abyśmy udawali, że są kimś kim nie są.

100 lat temu takich brano na lobotomię i robiono z nich warzywa na równi z pedofilami, gwałcicielami i mordercami.

co ty pierdolisz, shemalki są fajne kto obcował ten wie
Zgłoś
L................a 2017-07-20, 21:36
Ach jaki cudowny ból dup katolskich polackich kołtunów. Piszcie więcej, uwielbiam czytać wasze żałosne skamlenia na niezgodność świata z waszymi wąziutkimi umysłami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem