Walić się będę z całą pewnością.
Hehehe...jak ja lubię takich "cwaniaczków" hehehe... No więc, kobieta mądrze prawi, ale nie pochlebnie o waszych lewackich kumplach ciotach i lesbach. Dlatego trzeba się do niej dojebać. Jakie to typowo lewackie;)
pierdolisz jak potłuczony. kolejny gośc widzący lewaków za rogiem??
to trzeba miec już czaszke wypaloną bo to ze opowadasz wszędzie o lewakach i każdy jest lewakiem wskazuje na jakis rodzaj choroby psychicznej a widać tu wiecej takich """radykalnie prawcowo patriotycznych"" umyslowych dresów
Strasznie mnie zaintrygowałeś swoją osobą i brakiem konkretnych kontrargumentów. Jedziesz Pawłowicz od najgorszych za krztynę prawdy o pedałach (nie obrażając gejów, bo Ci raczej nie chcą, żeby się pierdolilo na lewo i prawo jacy to są wspaniali, tylko chcą normalnie żyć i pociupciac się w dupala w swoim domowym zaciszu), potem się bulwersujesz, że nazywam Cię lewakiem (tak, bo lewacy tylko się bulwersują o swoich "pupilków") a na koniec, nagle się okazuje, że masz wyjebane na to co się dzieje w tym kraju. Ba, nawet swoją ostatnia wypowiedzią starasz się udowodnić, że nie mieszkasz w Polsce...tak więc ja się pytam - na chuj się wypowiadasz na temat, który Ciebie nie dotyczy!? No bo przecież, nie mieszkasz w demokratycznej Polsce...
wdzisz ile wysiłku wkładasz w swoje biedne sadisticowe życie;] znow lewaki nie/// takich to naprawde musza hodować . zero równowagi wszędzie lewak;] argumenty wziete ze szkółki życiowych frustratow zmieszane popłuczynami troski o kraj.
I robie bledy bo mam wyjebane na to czy cokolwiek zrozumiesz.
Księciuniu, dajno dwa złote.To ty je prawisz ;D W tamtych czasach chłopi nie byli uznawani nawet za obywateli Polskich. Byli chłopami i czy pod Polską ręką czy rosyjską żyli tak samo nie patrząc zbytnio kto jest na górze. Poczytaj jeśli mi nie wierzysz bo ja już nie mam ochoty teraz wszystkiego opisywać.Ten starszy gość, co opowiadał o demokracji ma bardzo słabą wiedzę historyczną. W XVI wieku nie rządziła większość, tylko MNIEJSZOŚĆ, demokracja SZLACHECKA, co oznacz, że prawa wyborcze miała tylko szlachta, radzę poczytać ile % społeczeństwa owa szlachta stanowiła. Nie obchodzi mnie temat homoseksualistów, czy transów, ale szlag mnie trafia, gdy ktoś szerzy kłamstwa w sprawie historii tego kraju.
pierdolisz jak potłuczony. kolejny gośc widzący lewaków za rogiem??
to trzeba miec już czaszke wypaloną bo to ze opowadasz wszędzie o lewakach i każdy jest lewakiem wskazuje na jakis rodzaj choroby psychicznej a widać tu wiecej takich """radykalnie prawcowo patriotycznych"" umyslowych dresów
O proszę...Brawo geniuszu!! Rozgryzłeś mnie. Wywnioskowałeś to na podstawie wszystkich moich wypowiedzi, czy tylko tych zamieszczonych tutaj, pod tym konkretnym postem!? Mam prośbę...zapisz się do Rutkowskiego, tam podobno poszukuja takich Sherlocków jak ty
I robie bledy bo mam wyjebane na to czy cokolwiek zrozumiesz.
Robisz błędy, bo jesteś niedorozwinięta pizda bez szkoły. Tyle w temacie
zorientuj się co to jest "%"
Chcący się przyjebać, zawsze się przyjebie;)
Ot to moje motto.
zorientuj się co to jest "%"
Raz. dowiedz się co to mowa potoczna.
Dwa, baton kosztował 2zł, teraz kosztuje 6zł. O ile procent baton podrożał ?
Ok dopóki nie zatruwane jeż życie większości, szczególnie dzieci.
Piwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów