Od młodych sadolków
Od młodych sadolków
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
...jeździć na rowerze/motorze, jarać się piłką i ogólnie to najlepiej siedzieć w piwnicy i dodawać posty na sadolu i jarać się wirtualnymi piwkami
Dajże człowiekowi spokój, wrzuca tematy i jest co oglądać
to nie odnosi się też do picia alkoholu?
ty abdullahu jeden,
niszczysz naszą kulturę !
Wiem, że to może się przeciętnemu obywatelowi wydać kontrowersyjne, ale sam byłem kiedyś alkoholikiem i narkołykiem, dlatego mogę sobie pozwolić na taką opinię, dlatego:
Albo wyjdź na ulicę i napierdalaj ludzi. Na pewno znajdziesz odpowiednią osobę.
Przy której ulicy stoisz?
Poj***ni k***a jesteście. Popierać napie**alnie kogoś bo się wyróżnia... Wszyscy mają być jak od linijki co?
Jakie to polskie i prostackie...
ty i ta twoja ideologja spierdolona same przeczycie sobie. widac ze to czarne dzieci robia porzadek bo bialasy maja juz tak mozgi sprane ze nie ma odrwrotu. wiec jakie to jest polskie skoro to nawet nie polacy? zamknij ten glupi lewacki ryj i badz tolerancyjna.
Pojebani kurwa jesteście. Popierać napierdalnie kogoś bo się wyróżnia... Wszyscy mają być jak od linijki co?
Morda pedale
Z drugiej strony to jednak tranzystor- nie wiadomo czego on szukał na placu zabaw- może był pedobearem czy coś.
Pojebani kurwa jesteście. Popierać napierdalnie kogoś bo się wyróżnia... Wszyscy mają być jak od linijki co?
Zgadzam się, ale ten wpierdol to rzekomo za kręcenie się w okolicy placu zabaw.Jak tak to słusznie.Jak za sam wygląd to do pieca te robale.
Dostal za podgladanie dzieci na placu zabaw a nie za to ze jest zjebem zjebie, wiem angielska trudny jezyk
Dajże człowiekowi spokój, wrzuca tematy i jest co oglądać
Wiem, że to może się przeciętnemu obywatelowi wydać kontrowersyjne, ale sam byłem kiedyś alkoholikiem i narkołykiem,
Wrócisz do obiegu, wrócisz, to tylko kwestia czasu.
Nie, że "się wyróżnia", ale bo jest zjebem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów