18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Tranzystor w Sopocie
banerr • 2019-04-11, 19:59
Sralala
Kontrowersyjna celebrytka Rafalala została w niedzielę zatrzymana przez policję w Sopocie w związku z rozbojem połączonym z groźbą użycia broni. Wraz z inną osobą miała szarpać i kopać pokrzywdzonego oraz zabrać mu portfel, w którym znajdowało się 300 zł.

Źródło: Trojmiasto.pl
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MaciejLubicz 2019-04-11, 23:59 2
orion123123 napisał/a:

Nie wrzucaj wszystkich do jednego kosza.

Wybacz mi mój brak tolerancji i że nazywam rzeczy po imieniu .PS 8 czerwca w Warszawie marsz równości .
Zgłoś
jendró 2019-04-12, 0:18
Brawo. Dziesiona pękła..... Tylko teraz do ZK dla bab czy chłopów? Biedny sędzia
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2019-04-12, 3:57 1
Gdańsk, kurwa...

Zgłoś
intermag 2019-04-12, 6:14 8
MaciejLubicz napisał/a:

To nie '' Kontrowersyjna celebrytka'' tylko pedał w sukience .

To nie tylko pedał w sukience ale również zwykla męska kurwa

Zgłoś
Tafariel 2019-04-12, 7:14 2
To ja tu tylko to zostawię... Państwo kurwa prawa...

dorzeczy.pl/kraj/99477/Rafalala-bral-udzial-w-pobiciu-i-kradziezy-Sad-...
Zgłoś
a................h 2019-04-12, 7:19 3
To w końcu dostanie udaru po odstawieniu hormonów, czy "źle to wpłynie na jego psychikę". Już jakieś nieścisłości he he
Zgłoś
L................Z 2019-04-12, 8:28 3
Gruszek83, Znam takiego śmiecia który pracuje przy cenzurze na FB. Jeśli jest cokolwiek nie tak według ich widzi mi się to od razu jest ban. Skurwielowi płacą mu sporo pieniędzy za to. Gość jest dla mnie degeneratem bo czerpie satysfakcję ze swojej pracy. Coś okropnego.
Zgłoś
a................h 2019-04-12, 8:52
LBZ napisał/a:

Gość jest dla mnie degeneratem bo czerpie satysfakcję ze swojej pracy. Coś okropnego.

Na pewno bardzo się przejmuje twoją opinią. Jeśli ją zamieścisz na fejsiku, zawsze może ją skasować...
Zgłoś
poligon6 2019-04-12, 9:04 4
Rzeczy nalezy nazywać po imieniu. Dlatego wszelkiej masci teczowe zboczuchy pchaja się do szkół by edukowac dzieci. Durne lewusy myslą że chodzi o tolerancje.

Ale bardziej niebezpieczne jest wprowadzanie nowomowy. Tutaj nie mozna sie przed tym usytrzec. Zamiast mówic wprost że to zboczenie, mówi sie o nienormatywnych, mieszczacych sie w skali czy nawet normalnych zachowaniach sexualnych jak w przypadku homosiów.

Oczywiscie wiekszość społeczeństwa nie daje sie ogłupić i zboczenie nazywa zboczeniem, ale pamietajmy że nowomowa jest procesem. Wraz ze znaczeniem słowa zmienia sie odbiór zjawiska. Zboczeniec przebrany za babę, staje sie nagle światłym postepowcem i bojownikiem o wolność, to sie prawie juz dokonało. Kiedys tacy ludzie albo oddawali sie w zaciszu swoim dewiacjom, spotykali sie we własnym gronie, dzis rzadaja afirmacji swojego środowiska i akceptacji ich obrzydliwych zachowań sexualanych w sferze publicznej.
Zgłoś
Meliver 2019-04-12, 9:44 3
MaciejLubicz napisał/a:

To nie '' Kontrowersyjna celebrytka'' tylko pedał w sukience .

Proszę nas nie obrażać!

Z wyrazami szacunku,
Pedał
Zgłoś
jimiq 2019-04-12, 10:00 1
@up
Twój przakaz albo raczej go brak mnie rozpierdolil
Zgłoś
AndreaLiliana 2019-04-12, 10:57 2
Sama jestem, jak to mówicie, jebanym tranzystorem - ale tego wszarza wysłałabym gdzieś nad morze, najlepiej Barentsa. Chuj ma tyle wspólnego z transseksualizmem, co picie w Szczawnicy ze szczaniem w piwnicy. To coś w życiu hormonów nie brało, za to kurwi się na prawo i lewo, świeci głupotą przy każdej okazji, żeby tylko się pokazać. A nas wrzuca się razem z nim do jednego worka. A niech mu dojebią i to solidnie.
Zgłoś
Maras76 2019-04-12, 11:46 1
to dziwadło przychodziło do klubu w którym pracowałem. bezczelny,agresywny i wywołujący zadymy dziwoląg. na szczęście z hukiem go stamtąd wyjebali
Zgłoś
Kowal. 2019-04-12, 11:48
dziwi mnie ze nikt mu jeszcze nie wpierdolil
Zgłoś
cezar910426 2019-04-12, 13:11
no co za kurestvvo. To może ja też pójde ojebać jakiegoś jubilera a potem powiem że psychicznie nie dam rady w więzieniu? TO gówno trzeba zabić niszczy tylko powietrze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem