📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Leciałem kiedyś z grupką ok 30 takich cadyków do NY. Powiem wam, że takiego chamstwa i braku obycia społecznego jeszcze nie widziałem. Pchało się to to do wejścia na pokład, jakby im miało miejsca zabraknąć. Syf i gnój jaki po sobie pozostawili w samolocie był straszny. Nic dziwnego, że hitler ich woził w bydlęcych wagonach
W obecnych czasach już nie tak łatwo. Wręcz podpalają cały świat, i jak na razie uchodzi im to na sucho.
*oczywiście nie ci tu ortodoksi, ale israel, diaspora , światowy kongres żydów i reszta banksterskich mafii
*oczywiście nie ci tu ortodoksi, ale israel, diaspora , światowy kongres żydów i reszta banksterskich mafii
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów