📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
taaa, a po cholere pilkarze kopia pilke? tez sie specjalnie nie przyczyniaja do ewolucji naszego gatunku. po kiego grzyba dzieciaki lepia balwany? przeciez moglyby w tym czasie wkuwac matme. po co ludzie jedza lody- przeciez to nic nie wnosi do zadnej dziedziny zycia!
Immons napisał/a:
Zazdrość ci dupę zżera? Twoje pisanie tyle wnosi we wszystkie dziedziny życia, że aż chyba ci zazdroszczę tego braku granic i sławy.
Nie.
brzyt napisał/a:
taaa, a po cholere pilkarze kopia pilke? tez sie specjalnie nie przyczyniaja do ewolucji naszego gatunku. po kiego grzyba dzieciaki lepia balwany? przeciez moglyby w tym czasie wkuwac matme. po co ludzie jedza lody- przeciez to nic nie wnosi do zadnej dziedziny zycia!
Propagują sport, a sport to zdrowie o ile się nie przesadza. To, że są przepłacani to inna sprawa.
Zasady pisania tematów i postów:
6. Wyzwiska, bezcelowe kłótnie, trollowanie, jawny razism objawiający się agresywnymi komentarzami nie są tolerowane na tym forum.
7. Starajcie się trzymać tematu w którym odpisujecie, jeśli chcecie poruszyć jakiś inny temat napiszcie go w forum Klop.
6. Wyzwiska, bezcelowe kłótnie, trollowanie, jawny razism objawiający się agresywnymi komentarzami nie są tolerowane na tym forum.
7. Starajcie się trzymać tematu w którym odpisujecie, jeśli chcecie poruszyć jakiś inny temat napiszcie go w forum Klop.
Kurde gość jest świetny, żyje pełnią zycia, zadowala tyle ludzi, pobija rekordy, prawdziwy showman, tacy ludzie są zajebiści.
"Travis jest jednym z trzech ludzi na świecie, którzy mogą chodzić po oderwaniu miednicy od kręgosłupa. Po tym urazie przez 2 tygodnie był w stanie śpiączki, a przez kolejne 3 miesiące jeździł na wózku."
Nie wiem czemu, ale miałem nadzieję że zrobi backflipa Ale i tak gość jest przejedyny.
Tyle już o tym było...
NIE CHCESZ? - NIE PISZ!!!
Ale ty jesteś tępy, kto tu się napina? Chyba nowe słowo poznałeś, ale jeszcze nie za bardzo umiesz z niego korzystać.
Stwierdzam fakt. To jest debilne i nie ma się tu czym podniecać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów