Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trener to chyba jakiś pisowski patriota . Polscy patrioci lubią takie klimaty.😂
Idź ty w chuj z tym swoim politycznym wysrywem. Ojciec twoj na buta się spuścił i matke w pizde kopnął, tak oto powstałeś.
[ Dodano: 2025-01-10, 20:27 ]
30-045 Kraków... krowodrza - jeśli jesteś z tych stron. ul. Królewska - przyjedź Chuju
Tylko to kurwa nagrajcie xD
Daj adres. Przyjedziemy, zobaczysz różnice
ze wszystkich internetowych zesrańcow, ty mnie rozśmieszyłeś najbardziej. xDDD
Daj adres. Przyjedziemy, zobaczysz różnice
Zesrasz się prędzej, brudny uliczniaku. Bez co najmniej dwóch kolegów w obstawie takie szczawie jak wy są potulne jak domowe kundle. No, może jeszcze sprzęt wam dodaje odwagi, ale to do momentu, w którym nie okaże się, że przyszliście z nożem na strzelaninę.
30-045 Kraków... krowodrza - jeśli jesteś z tych stron. ul. Królewska - przyjedź Chuju
Przyjadę
Ale sam, mów ile kolegów, muszę wiedzieć ile kol ołowianych załadować
Kurwa do was, to trzeba ze sprzętem. Tam inaczej się nie da. Ale widzisz jaki swiat maly. Jak Kraków, to mam 50% szans, że jak jesteś po tej drugiej stronie, to nawet nie muszę do ciebie jechać, żeby cię zjesc na śniadanie 😉
[ Dodano: 2025-01-11, 09:06 ]
Kurwa do was, to trzeba ze sprzętem. Tam inaczej się nie da. Ale widzisz jaki swiat maly. Jak Kraków, to mam 50% szans, że jak jesteś po tej drugiej stronie, to nawet nie muszę do ciebie jechać, żeby cię zjesc na śniadanie 😉
Hehehe zjesz pewnie kluskę na mleku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów