📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Majomir napisał/a:
Was to śmieszy
Ha ha ha ha ha ha ha ha jak widac tak.
nie dość że czarnuch to jeszcze kaleka.
Niech się czeszczy że nie urodził się w Afryce bo by poszedł na rozpałkę do opon.
Ogromna tragedia do spotkała i na dodatek jeszcze porażenie mózgowe i wózek.
Mordawkubeł napisał/a:
Idź i go zapytaj może nie jest mu tak źle jak myślisz
Jemu może nie, ale ile osób przy sobie upierdoli to inna sprawa.. potem braknie rodziców i co dalej? Zastanawiałeś się?
Payan napisał/a:
Jedyny (?) czarny, który nic nie zajebie w życiu.
moze nic w życiu nie zajebie ale życie zjebie
Niby niepelnosprawny a idzie mu lepiej niz Lewandowskiem w reprezentacj.
Payan napisał/a:
Jedyny (?) czarny, który nic nie zajebie w życiu.
Skąd ta pewność? Jak widzimy piłkę jiz może zajebac
O karwasz, ale wariat...
smc napisał/a:
przy najbliższym gniazdku,dwa gwoździe do kontaktu. Albo łeb do piekarnika i gaz na maxa. Jak nie wyjdzie to powtórzyć aż do skutku.Lepiej gra ode mnie.
Gdzie mogę się poddać eutanazji...?
bonus666 napisał/a:
I to jest dla was śmieszne ?
Już ktoś wyżej napisał że tak. Przeczytaj zanim coś napiszesz.
outline napisał/a:
Ale bez kitu, co to kurwa za życie...
A jak większość "normalnych" sobie pożyje: zapierdala od rana do wieczora, w stresie za pare złotych, mieszka w małych klatkach dla "kurczaków". Pożyją to sobie ci co spotykają się w knajpach "Sowa i Przyjaciele"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów