Mają cela skubańce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do wszystkich "FAKE": Przecież na samym początku macie rocketjump- nazwa kanału, który zajmuje się montowaniem różnych "fotoszopowanych" filmów Polecam się zapoznać, niektóre są na prawdę niezłe.
Bo gościom wyszło to już od razu że niby fejk ? Może jakbyście ruszyli czasem dupy z komputera to też by wam coś wyszło. Mi się wydaje że to prawda, mieli kilka podejść i ćwiczyli dużo, ale nie - nieeee, musi być fejk, bo cioty przy kompach nie wierzą że ktoś coś może osiagnąć. Ja przynajmniej wierzę w ten film.
W boga też wieżę.
W mikołaja też.
Tuskowi też.
W boga też wieżę.
W mikołaja też.
Tuskowi też.
PatrolZG napisał/a:
Bo gościom wyszło to już od razu że niby fejk ? Może jakbyście ruszyli czasem dupy z komputera to też by wam coś wyszło. Mi się wydaje że to prawda, mieli kilka podejść i ćwiczyli dużo, ale nie - nieeee, musi być fejk, bo cioty przy kompach nie wierzą że ktoś coś może osiagnąć. Ja przynajmniej wierzę w ten film.
W boga też wieżę.
W mikołaja też.
Tuskowi też.
Jak to mówią: I tower you.
Rocket Jump i wszystko jasne^^
nie trzeba mieć w dupe wyjebanego komputera żeby obrobić tak video cyfrowo, zwykły laptop jaki można dziś kupic pociągnie Adobe After Effects a on potrafi o wiele więcej, poza tym nie są to jedynie fejki obrabiane cyfrowo, są tu też efekty specjalne robione w bardziej tradycyjny "ręczny" sposób
ja tam tych gości lubie, wbrew pozorom to nie takie hop-siup coś takiego przygotować, nakręcić, zmontować i jeszcze zrobić obróbkę w komputerze żeby tak ładnie na ekranie wyszło
@PatrolZG
przejebane tak chyba iść cały czas pod prąd i obdarzać wszystkich zaufaniem, co nie?
proponuje wyłączyć internety bo nie ogarniasz
ja tam tych gości lubie, wbrew pozorom to nie takie hop-siup coś takiego przygotować, nakręcić, zmontować i jeszcze zrobić obróbkę w komputerze żeby tak ładnie na ekranie wyszło
@PatrolZG
przejebane tak chyba iść cały czas pod prąd i obdarzać wszystkich zaufaniem, co nie?
proponuje wyłączyć internety bo nie ogarniasz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów