📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polacy, każdy wie wszystko najlepiej, marne przechwałki kto jaką whisky/whiskey pił i która jest lepsza...ja pierdole każdy lubi co innego i chuj wam do tego, a jeśli chodzi o tą magiczną sztuczkę, to zgadzam się z bonio3e zapewne whisky/whiskey ma mniejszą gęstość niż woda i dlatego tak się dzieje, a nie żadne rozpuszczanie alkoholu, co to kurwa ma w ogóle do rzeczy?!
Tia..wiadomo-najlepsze zawsze na górze:)
Stabilq ale proszę Cię, nie krzycz.
@up przepraszam :*
@Master_Of_Reality
metanol to może ty i twoja rodzina rozcieńcza z wodą i pije. Normalni ludzie piją alkohol Etylowy.
pl.wikipedia.org/wiki/Alkohol_etylowy
metanol to może ty i twoja rodzina rozcieńcza z wodą i pije. Normalni ludzie piją alkohol Etylowy.
pl.wikipedia.org/wiki/Alkohol_etylowy
Yogimistrz napisał/a:
A po co jest alkochol? Jak nie do upijania
Widzisz, troszkę musisz jeszcze dorosnąć do tego poziomu. Póki co z kolegami z liceum/gimnazjum szpanujecie przed sobą ile to nie wypiliście i jacy jesteście dorośli, i jakie to nie jesteście kozaki.
Czysta dziecinada, ale nie bój nic, wyrośniesz i zrozumiesz.
Pić kolego też trzeba umieć
może się najebałem w piątek o 2,49 ale było to w telewizorze na jakimś programie więc bez szału ale leci piwko bo i tak oglądałem całe
ale sztuczka buhahahaha kazdswy wie ze spirytus lzejszy od wody jest phi szkoda czasu na takie sztuczki
@Master_Of_Reality
Chyba etanolu, nawet niewielka ilość spożytego metanolu może spowodować oślepnięcie i śmierć, a odtrutką na metanol jest spirytus czyli 90% roztwór etanolu.
Chyba etanolu, nawet niewielka ilość spożytego metanolu może spowodować oślepnięcie i śmierć, a odtrutką na metanol jest spirytus czyli 90% roztwór etanolu.
Jestem z Polski i od małego uczyli mnie, że kolorowe jest niezdrowe!
Tylko czyściocha
Tylko czyściocha
A wiecie jak umarł Jacek Daniels?
Zajebał kopa w sejf bo zapomniał szyfru i złamał palec u nogi, niby nic groźnego, ale nic z tym nie zrobił i wdała się infekcja co spowodowało gangrenę i w późniejszym efekcie jego śmierć.
Zajebał kopa w sejf bo zapomniał szyfru i złamał palec u nogi, niby nic groźnego, ale nic z tym nie zrobił i wdała się infekcja co spowodowało gangrenę i w późniejszym efekcie jego śmierć.
Corey_09 napisał/a:
A wiecie jak umarł Jacek Daniels?
Gdzieś widziałem rekonstrukcję zdarzenia
Taka uwaga do kolegów kłócących się na początku: alkohole nie ROZPUSZCZAJĄ się w wodzie tylko MIESZAJĄ z nią (oczywiście te ciekłe, czyli małocząsteczkowe). Alkohol sam z siebie jest właśnie rozpuszczalnikiem organicznym (i niepolarnym), w którym można rozpuszczać substancje stałe nie rozpuszczalne w wodzie, np. woski. Wiem, że dałem piwo przy tamtych wywodach, ale to ze względu na poprawność większości posta i zjechanie mędrca wypowiadającego się wcześniej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów