materiał własny, życzę miłego oglądania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajnie ze chłopaki się dobrze bawią. Chwała im za to. Ale kurwa rurki te czapki to czyste pedalstwo.
Ja myślałem, że teraz w gimnazjum, to tylko wpierdol, szlugi i brak dziewic, a tu taka pozytywna zabawa. Piwo!
u mnie w szkole to takie pedały w rureczkach i "fullcapach" nie mają życia...
Często mają mordy obite i tak powinno być wszędzie.
Często mają mordy obite i tak powinno być wszędzie.
A potem kolejka na bezrobociu 3 km... bo się kurwy w szkole nie uczą tylko czapką rzucają.
@cinoooo
U ciebie w szkole, gdy masz 22 lata ? wiec mam rozumieć że jesteś tak upośledzony że nie zdałeś sporo razy że w wieku 22 lat siedzisz ciągle w gimbazie.
Chuj mogą sobie chodzić w czym chcą byle by nie kozaczyli.
U ciebie w szkole, gdy masz 22 lata ? wiec mam rozumieć że jesteś tak upośledzony że nie zdałeś sporo razy że w wieku 22 lat siedzisz ciągle w gimbazie.
Chuj mogą sobie chodzić w czym chcą byle by nie kozaczyli.
Napinacze dawać swoje zdjęcia w długich, tłustych włosach i koszulkach behemota nie zmienianych od tygodnia...
@up
Wszyscy w behemocie noszą rurki D: czarne!
Mi się wydaje że to po prostu jakieś lamusy bez życia albo ortaliony
Wszyscy w behemocie noszą rurki D: czarne!
Mi się wydaje że to po prostu jakieś lamusy bez życia albo ortaliony
@2up by słońce nie napierdalało po oczach.
A tak właściwie chuja nie wiem i nie chce wiedzieć niech sobie noszą przynajmniej wiem że ja zobaczę kogoś w takiej to mam pewność że jest zjebany. Czyż to nie jest jakiś plus ?
A tak właściwie chuja nie wiem i nie chce wiedzieć niech sobie noszą przynajmniej wiem że ja zobaczę kogoś w takiej to mam pewność że jest zjebany. Czyż to nie jest jakiś plus ?
oliwerze który ssie, co ty się tak udzielasz w tym temacie jak matka broniąca dziecka na wywiadówce?
Nie było męskich aut ( no chociażby kolor) litości kurwa.
A nie, to matka po ciebie przyjechała, sorry
A nie, to matka po ciebie przyjechała, sorry
@2up
Bo mnie wkurwia jak Lamusy bez życia wtrącają się do życia innych lamusów i każą im być takimi lamusami jak oni.
Narażam się na hejt taką wypowiedzią ale ogólnie chodzi o to że powinniśmy mieć chyba ogólnie wyjebane na to co kto nosi jego sprawa ...
Bo mnie wkurwia jak Lamusy bez życia wtrącają się do życia innych lamusów i każą im być takimi lamusami jak oni.
Narażam się na hejt taką wypowiedzią ale ogólnie chodzi o to że powinniśmy mieć chyba ogólnie wyjebane na to co kto nosi jego sprawa ...
Trik czapką w domu...
zalosna szkola dla emo dizeci za moich czasów codziennie bys mial opluty plecak i skopany ryj po szkole a jakbym sie wkur1l to bym ci zgasil szluga na twarzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów