Hej! Chciałem pokazać wam film promujący nasze przedsięwzięcie. Mam nadzieje, że chociaż kilku osobom przypadnie do gustu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pozytywne! Śląskie piwo dla Podbeskidzia.
Hujowa inicjatywa. To już lepiej wstrzykiwać maryhuaninę...
Powiem szczerze, zajebiście przyjemnie mi się oglądało ten filmik! Wielki browar za zajawkę i wykonanie!
@WaW
Bongman chce byś mu zielonego z Amsterdamu przywiózł plus jakąś kurwę : )
Bongman chce byś mu zielonego z Amsterdamu przywiózł plus jakąś kurwę : )
Jak to dobrze, na tym popierdolonym świecie są jeszcze jacyś dobrze zakręceni ludzie.
Tego typu wycieczka to świetna sprawa, tylko jakoś nigdy nie rozumiałem potrzeby dzielenia się tym z całym światem. Rozumiem jakbyście jechali do Chin, czy RPA... ale kółko po zachodniej Europie to nie jest nie wiadomo jaka ekspedycja, masa ludzi tak sobie jeździ i zwiedza. W każdym razie powodzenia i żeby autko się nie posypało.
Reklamowanie tej wyprawy na sadisticu, mialoby sens gdyby byla to podroz do Syrii lub Afganu...
No i będzie co dzieciom opowiadać kiedyś A osobniki takie jak "dotykam_się_mocno" będą pewnie mówić jak to pocisnęły w komentach komuś kto miał chęci i pomysł
Widziałem ich w parku Słowackiego w Bielsku-Białej
Pozdrawiam z bielska
Pozdrawiam z bielska
Piwko za B*B
Taka wyprawa już powstała i podobny transporter zwiedził już prawie całą europę i jedną z Ameryk
Widzę inspirację Busem Przez Świat (czy jakoś tak) książkę wydali i w necie sporo swego czasu było. Więc szacun za odwagę bo to i czas trzeba znaleźć i po drodze się nie pozabijać nawzajem. No i powodzenia po niemieckiej stronie granicy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów