Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Czym się różni patriota francuski od Yeti?
- Podobno Yeti był kiedyś przez kogoś widziany.

Dlaczego francuski samolot myśliwski nazywa się mirage?
- Bo nikt go nigdy nie widział na polu bitwy.

Po co posadzono tyle drzew dookoła Pól Elizejskich?
- Żeby Niemcy mogli maszerować w cieniu.

Dlaczego w Euro Disneylandzie nie ma fajerwerków?
- Bo za każdym razem jak je wystrzeliwano, Francuzi się poddawali.

Jak nazywa się 100 000 Francuzów z podniesionymi rękami?
- Armia.

Dlaczego francuskie czołgi mają lusterka boczne?
- Żeby załoga mogła obserwować pole bitwy.

Ilu Francuzów potrzeba, by obronić Paryż?
- Nie wiesz? Ja też nie wiem, nikt nie wie, bo nigdy nie próbowano.

Jak przekonać Francuzów, żeby zaangażowali się w akcję militarną w Iraku?
- Powiedzieć im, że znaleziono tam trufle.

Jaki tytuł ma najkrótsza książka świata?
- Poczet francuskich bohaterów wojennych.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
klaszak 2013-12-11, 23:19 2
Dlaczego francuski samolot myśliwski nazywa się mirage?
- Bo nikt go nigdy nie widział na polu bitwy.

nie wiem czemu ale słowo "mirage" skojarzyło mi się z tą panią:

aaaaaaaa już wiem pewnie dlatego że jestem onanistą
Zgłoś
ArkaSzatana 2013-12-11, 23:27 1
Flaga oddziałów militarnych Francji
Zgłoś
krzysklin 2013-12-12, 0:00 8
@up up

Ohydne cycki.
Zgłoś
OFF 2013-12-12, 0:22 1
Kumpel111 napisał/a:

Stereotypy. Polska też miała się bronić przez trzy miechy, w dodatku Wechrmaht był nieprzygotowany na tego typu doktrynę (problemy z zaopatrzeniem). Gdyby wojna potrwała jeszcze kilka tygodni wyczerpałyby się im zapasy. A i tak przegraliśmy

Gdyby nie ZSRR i ewakuacja naszego Rządu to pewnie bronilibyśmy się dłużej. Tak czy siak broniliśmy się dłużej od Francji pomimo tego, że oni wiedzieli już o trwającej wojnie i nie zostali zaatakowani z dwóch stron.
Zgłoś
marekqat 2013-12-12, 2:27
@htr83

Nie wiem gdzie ty byłeś, nie twierdzę, że zmyślasz ale może to z tobą coś nie tak bo ja też odwiedzam Francję regularnie od ponad 4 lat i na początku kiedy kompletnie nie znałem języka to musiałem po angielsku się dogadywać i nie spotkałem się z żadną arogancją ani złośliwością. Czy to na ulicy pytając o drogę, czy w metrze, czy gdziekolwiek indziej. Jak byłem w kwiaciarni to stary dziadek nie znał angielskiego to poszedł po swoją wnuczkę tudzież młodą laskę którą posuwa na zapleczu i ta z uśmiechem jakimś łamanym angielskim dała radę mimo, że widać było jaki problem jej sprawia ten język. Więc albo coś z tobą nie tak albo lądowałeś na kompletnych przedmieściach gdzie kolorowe społeczeństwo, które tam mieszka ledwo zna francuski nie mówiąc już o innych językach.
Zgłoś
Kobyle Caco 2013-12-12, 6:35 3
Jeszcze jest taki francuski karabin szturmowy, FAMAS -

Find Attacking Military And Surrender
Zgłoś
Enzo_Gorlomi 2013-12-12, 9:14 1
Dlaczego Wieża Eifla jest tak wysoka?
Żeby biała flaga była widoczna z Berlina
Zgłoś
EdmundKemper 2013-12-12, 12:01
Tak dla wiadomości Waszej to Włosi byli o wiele mniej odważni podczas wojny niż Francuzi. Nie wiem skąd taka nagonka na Francję.
Zgłoś
c................a 2013-12-12, 12:03
Niema to jak polskie "elyty" w czasie IIWŚ, gotowe walczyć do ostatniego Polaka, sami oczywiście spierdolili do Rumunii gdy po dwóch tygodniach nieudolnej obrony wszystko było już pozamiatane.
Zgłoś
defcon1 2013-12-12, 13:13 2
Konstantynopolitańczyk napisał/a:

Flaga oddziałów militarnych Francji

To jest biała flaga w białe lilie Francuziki spoko, stukrotnie więcej wojska i sprzętu niż myśmy mieli, nawet nie próbowali się bronić, a myśmy moździerzami z rurek od odkurzaczy nakurwiali w niemców... cwele.
Zgłoś
Wiert 2013-12-12, 14:20 1
OFF napisał/a:

Gdyby nie ZSRR i ewakuacja naszego Rządu to pewnie bronilibyśmy się dłużej. Tak czy siak broniliśmy się dłużej od Francji pomimo tego, że oni wiedzieli już o trwającej wojnie i nie zostali zaatakowani z dwóch stron.

Chyba coś ci się pojebało, bo Francja nie dość że walczyła dłużej od nas to jeszcze zadała więcej strat Wermachtowi. Gdy stało się jasne, że nie dadzą rady to znalazł się taki Petain i wynegocjowano pokój. Wspomniany Petain odwalił tak naprawdę czarną robotę i uratował kraj od całkowitego zniszczenia jak u nas. Po prostu zminimalizowali straty. Także jak czytam o tchórzliwych Francuzach to pamiętajcie, że wojna czy pokój to decyzja polityczna i powinna się opierać na rachunku opłacalności (nasze polityczne głąby tego nie rozumieją i mamy to co mamy).
Zgłoś
Kutasovitch 2013-12-12, 15:10
Francja to polityczna kurwa, która zdradziła i jeszcze zdradzi.
Zgłoś
kuziol 2013-12-12, 17:34 2
ehhhh, poczytajcie o I wojnie światowej zanim zaczniecie pierdolić głupoty o tchórzostwie. Pewnie większość z was bohaterzy nawet nie wiecie czym było Verdun czy Somma...
Zgłoś
b7kj 2013-12-15, 3:41
@kuziol

No i chyba im się pod Verdun i Sommą limity patriotów i dalekowidzących generałów wyczerpały bo mieć pod granicą niemiecką najpotężniejszą linię obrony w historii (Maginot), dać się podejść jak 20 lat wcześniej... Od II WŚ Francja stacza się po równi pochyłej.
Zgłoś
adgjmptw9977 2013-12-16, 17:43
Dlaczego udział Francji w wojnie w Iraku jest kluczowy?
- Ktoś musi nauczyć Irakijczyków, jak się poddawać.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem