📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zygmundo napisał/a:
Teraz pytanie do specjalisty - ile może taki lis ważyć, a więc i ile takie dwumetrowe skrzydła mogą dźwignąć?
Z Wikipedii:
Waga waha się od 2,2–14 kg, gdzie samice zwykle ważą o 15-20% mniej niż samce.
Jest potwor. Ciekawym osobom polecam udać się na pokaz ptaków drapieżnych - ciekawe widowisko, można zobaczyć takie bydlę latające nad głowami lub sokola wędrownego jak 200km/h zapierdziela. Np. Leśny Park Niespodzianek w Ustroniu.
P. S. Nie, nie puszczaja orła aby łapał małych, czarnych nołkillów
To lis czy wilk ?
Kicosławek napisał/a:
To lis czy wilk ?
Panie to lis. A ptaszysko to nie mam pojęcia Jastrząb czy sokół.
RamCiamCiam napisał/a:
Jest potwor. Ciekawym osobom polecam udać się na pokaz ptaków drapieżnych - ciekawe widowisko, można zobaczyć takie bydlę latające nad głowami lub sokola wędrownego jak 200km/h zapierdziela. Np. Leśny Park Niespodzianek w Ustroniu.
bylem kilka razy za gowniaka w ustroniu, dobrze wspominam
za wybijanie wszystkich kurczaków i zabieranie tylko jednego - niech pies jebie w dupę lisy
Kuźwa, jeszcze ani jednego komentarza o losie Velture?...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów