Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja juz kiedys pisalem.
Chca sie dymac niech sie dymaja w domu.
Mi nic do tego puki nie widze
Ale kurwa dzieci im sie zachciewa?? Niech sobie zrobia!
Jezeli bycie homosiem jest takie normalne to nie bbeda mieli z tym problemu
No fajnie. Załóżmy że jesteś bezpłodny. co teraz? Dziecka kurwa nie weźmiesz z domu dziecka. Dlaczego? Bo ci kurwa nie pozwalam. chcesz dziecka to sobie zrób!
Ja juz kiedys pisalem.
Chca sie dymac niech sie dymaja w domu.
Ale kurwa dzieci im sie zachciewa?? Niech sobie zrobia!
Jezeli bycie homosiem jest takie normalne to nie bbeda mieli z tym problemu
Nie lubię homosiów.Z ojcem za każdym razem po nich ciśniemy tylko kiedy przewinie się jakaś kwestia w jakimś serialu czy programie, matula wtedy strasznie się wścieka.Ale mimo wszystko powiedziała mi bardzo mądrą rzecz: jeżeli geje chcą adoptować dzieci niech to kurwa robią.Szanse na to że dzieciak skrzywi sobie naturę są minimalne i mimo dwóch facetów w domu będzie go do kobit ciągnęło. Nie oszukujmy się przeważnie pedałki dobrze zarabiają i są to ludzie szczęśliwi.Jeżeli kurwa dzieciak ma być sierotą i do 18 roku życie mieszkać w domu dziecka a potem skończyć na bruku czy w pośredniaku to wolę żeby trafił do domu w którym będzie miał wszystko zapewnione a kim zostanie w życiu wyznaczy mu los.Jestem przeciwny homoseksualizmowi ale kurwa mać jeżeli mają się czemuś przysłużyć to w ten właśnie sposób. Pozdrawiam
Większość homoseksualistów pewnie sobie myśli, że wszyscy hetero ciągle tylko myślą 'jak to można w tyłek?!', albo 'jakby tu im napsuć krwi?!'. Otóż to czy ktoś jest homo-, zoo-, nekrofilem itp. interesuje mnie tyle samo czy ktoś cierpi na astmę. Czyli wcale. Tu warto dodać, że są homoseksualiści i (tfu!) geje! Tych pierwszych nawet nie zauważysz przechodząc ulicą, tak samo jak zoofilii, nekrofilii, onanistów itp. itd. Żyją sobie jak każdy inny, płacą podatki, nie narzucają się nikomu, zachowują swoją orientacji w DYSKRECJI jak każdy normalny człowiek. Zaś (tfu!) geje to jest całkowite przeciwieństwo wszelkich norm! Robią jakieś chore manifestacje, eksponują tą swoja tęczowatość, że aż się rzygać chce, a już na pewno nie jest to widok dla dzieci! Ich celem jest demoralizacja, rozbicie wszelkich wartości, począwszy od rodziny, a skończywszy na rozbiciu całego społeczeństwa! Jest to robactwo, które należy tępić!
Zróbcie test jeśli nie wierzycie. Zapytajcie (tfu!) geja czym jest patriotyzm? Zacznie pluć, charczeć, syczeć niczym diabeł po zetknięciu z wodą święconą. Homoseksualista nie miałby z tym problemów..
Taaak, kurwa, bo my hetero się kryjemy z naszą orientacją. Z naszymi bilbordami z półnagimi laskami, cyckami w każdej reklamie, łażeniem za rękę i całowaniem się na ulicy. Weź chociaż miej dość przyzwoitości, żeby przyznać, że rzygać ci się chce na widok śliniących się gejów. Ja to przyznaję bez bicia, tylko ja uznaję, że w związku z tym to ja powinienem popatrzeć gdzieś indziej, a nie oni przestać się lizać. Proste.
Ja pierdolę, uwielbiam ludzi, którzy myślą, że mają jakieś prawo do tego, żeby innym mówić, co mają robić prywatnie, a co mogą robić na chodniku.
Też nic nie mam do twoich postów, póki nie widzę ich pisowni.
Pierdolony homofobie wal się na ryj z tymi gównianymi artykułami. Jesteś jebanym bezmyślnym gimbusem, która wrzuca tutaj taki śmieć. Przydałaby ci się kara cielesna. Najlepiej ostry wpierdol pasem.
Wyjdz piepszony zboczeńcu.
(mam dziewczynę od 10 lat, znam kilku gejów, są normalnymi ludźmi)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów