📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
@Lordzik92
A mogli zamówić koparkę albo jakiegoś HDS'a. Dużo by nie zapłacili, a mieliby wstawione zajebiście co do centymetra.
A mogli zamówić koparkę albo jakiegoś HDS'a. Dużo by nie zapłacili, a mieliby wstawione zajebiście co do centymetra.
My obecnie takich właśnie inżynierów mamy
Kiedys kopalem studnie tzn. jak bylem jeszcze maly. Kopanie studni polega na wejsciu do srodka tzw. betonu i podkopywaniu go od spodu, i zakladaniu z gory kolejnych i tak kopac az sie dotrze do wody . Zadanie wymaga ludzi o malych gabarytach
Ale się zdziwili jebani:D
A wiecie co jest najlepsze, ze skurwiel z kamerą wie ze cos sie spierdoli inaczej by nie nagrywał, a nic im nie powie
Zrobiłem coś podobnego kiedyś i nie było skuchy. Dlaczego? Najpierw trzeba postawić wręgę na boku tak, żeby prawie do połowy wystawała za krawędź dołu, a potem zepchnąć ją, żeby upadła pionowo. Można? Można. Jak to zwykła mawiać moja matka -- "Odrobina inteligencji przydaje się nawet do młota".
Job twoja mać i cały misterny plan poszedł się jebać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów