18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
solevit 2013-03-15, 13:59 33
Przeczytane gdzieś w internetach (à propos arabów, żydów i innych tego typu):

Pewnego dnia murzyn, żyd, arab i cygan zakładają się o to, kto pierwszy spadnie z wieżowca. Weszli na wieżowiec i skaczą. I kto wygra?

Społeczeństwo.
Zgłoś
Ludvik_v2 2013-03-15, 15:01
Zaiste szatański plan wypędzenia tych skurwysynów z kraju
Zgłoś
k................z 2013-03-15, 15:02 3
A jakby tak przegłosować ustawę, że każdy produkt sprzedawany w Polsce, musi zawierać śladowe ilości wieprzowiny? Toż to kurwa raj (nie dla ciapatych-na szczęście).
Zgłoś
!Timon 2013-03-15, 15:25
Za materiał stawiam piwo z kebabem.

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-03-15, 15:33 11
Panie i Panowie!
Europa się broni
Zgłoś
majer 2013-03-15, 15:38 3
to jest świetny pomysł!! do wszystkiego dodać troszeczkę wieprzowiny, minimalnie, choć wiem że mięso swini to najgorsze gówno, i zydzi maja rację z tym ze tego nie jedzą.

ale wystawić im sklep z ich jedzeniem z cenami z dupy.... i całe petrodolary, o ile jeszcze tak się to mówi przypłyna do nas!!! łahahahahaha
Zgłoś
F.L. 2013-03-15, 15:40
Specjalnie się zarejestrowałem żeby "dać piwo".
Zgłoś
Anomen 2013-03-15, 15:42 1
Osobiście nie wierzę w życie po śmierci, ale ważne jest to, że te ciapate brudasy wierzą i zgodnie z ich religią teraz nie trafią do tego "lepszego miejsca". Ciekawe co teraz zrobią? Ci, którzy żarli te produkty będą udawać, że tego nie zrobili? Albo może jakiś ich przywódca duchowny zmyśli jakiś "kruczek", który pozwoli im to jakoś obejść (np. zabij 10 niewiernych, a Allach wybaczy ci to, że ze smakiem wcinałeś wieprzowinkę).
Zgłoś
Sledziu_w 2013-03-15, 15:43 5
Jednak można w piękny i subtelny sposób powiedzieć im, żeby wypierdalali z kraju.
Zgłoś
Songo Master 2013-03-15, 15:47 3
Wszyscy na sadisticu się cieszymy
Zgłoś
d................t 2013-03-15, 15:48 9
A propos tematu, dobrych pare lat temu byłem świadkiem następującego zdarzenia.

Odwiedziłem żonę w Niemczech, studiowała tam w ramach programu Erasmus.
Koedukacyjne akademiki, jak to w Niemczech bywa, wśród zagranicznych studentów sporo też było muzułmanów, których zamożni tatusiowie wysyłają na studia.

Podczas jednej z wspólnych kolacji (uczestniczyło w niej kilkanaście osób, dwie Wietnamki, większość Polaków, ktoś tam z Włoch, Francji, dwóch dość ortodoksyjnych "allahów" (w sumie nie pamiętam skąd byli) i jeden Kurd, z Syrii, chrześcijanin.

Wietnamka przygotowała sajgonki. Pycha, palce lizać. Wszyscy jedzą, wpierdalają aż im się uszy trzęsą. Kurd (który gadał z dwoma turbanami po ichniejszemu) nagle coś im mówi, a oni się z niego śmieją. Po prostu beka. Potem powtarza wszystko po angielsku: "chłopaki, jeśli nie wierzycie, że to wieprzowina, to spytajcie resztę, ale przyznajcie że jest pyszna". Oni patrzą z przerażeniem na nas, a my - tak i owszem, wieprzowina. W tym momencie muslimy podrywają się jakby na węglach siedzieli, pędzą na złamanie karku do kibla , krzyczą do siebie "allah, wuj wie co", ale to nie było allah akbar na pewno. Palce w gardło i głębokie rzyganie w kiblu. Potem się przez pare tygodni nie pokazywali, nie wiem, bo wyjechalem, modlili sie, leżeli plackiem, czy jaki chuj.

Dodam, że mimo wszystko większośc szmatogłowych, którzy przyjechali w ramach wymiany studenckiej, mimo wszystko szybko zapomniała o zwyczajach. Probowali rwać lachony na potęgę, swatać się z Niemrami, za kołnierz nie wylewali. Dla większości był to pierwszy alkohol w życiu. Rzygali jak koty, ale się przyzwyczajali. Polacy spijali ich do nieprzytomności tak dla sportu.
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-03-15, 15:49 7
Cytat:

Smażcie się w piekle, brudne kurwy!

No i po co ta agresja?

Nie no żart jakby się dało to za ten komentarz dostałbyś ode mnie drugie piwko.

Księciuniu, dajno dwa złote.
Zgłoś
psemeq 2013-03-15, 15:49 4
IMSO (in my sadistic opinion) jak się ma problem z nimi - trzeba kilka razy dobrze smalcem wysmarować guziki w windzie wywiesić kartkę, że są pokryte smalcem świńskiem. Dwa, jeśli coś się dzieje - trzeba mieć psa w domu - nie mogą go dotykać też.

Proponuję wziąć przykład ze starego dowcipu: co to jest duże, czarne i wisi u szyi żyda (musli)?
Zgłoś
kptrust 2013-03-15, 15:54 4
Norwegia to wspaniały kraj;)
Zgłoś
mariusz1994 2013-03-15, 15:58 2
To teraz czekamy na tą ich jebaną świętą wojnę. Znaleźli w końcu skurwysyny pretekst, żeby ją wywołać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów