hahaha koleś jeszcze sparodiował RockAlone, nie wiem kto jeszcze gra w cs'a skoro bf jest dużo lepszą grą
Na jakiej podstawie wysnułeś wniosek, że BF jest lepszy od CS'a? Ja lubię pograć i w to, i w to. Jak dla mnie CS jest świetny, bo jest bardzo grywalny, mimo kilkunastu lat na karku nie odstrasza grafiką, a jako wisienka na torcie jest masa genialnych modów, na których sam zagrywałem się latami (EasyBlocks, CoD, Diablomod, W3FT, BF2, Deathrun i inne).
Co do filmiku, to świetny - dawno się tak nie uśmiałem.
Tak bardzo troll... Ja pierdolę, jak mnie ten jebany anemik wkurwia. Micspammerzy na grach typu CS czy TF2 co chwilę słyszą "mało kreatywne, EMSI GRZESIO ZROBIŁ LEPSZE HURR". Humor stworzony przez i dla gimnazjum. Pozatym kaman, w CS'ie są najwięksi spinacze... Wejdźcie sobie na serwer pokroju Dywizjon303.pl czy cóś takiego i puście kochanego i lubianego przez wszystkich polaczków Testovirona. Ból dupy + permaban gwarantowany. Do chuja z takim micspammem. Dziękuję, dobranoc.
Albo właśnie skończyłeś grę z wynikiem K/D = 3/18 albo do czwartej próbowałeś się dobrać do jakiejś laski i ostatecznie i tak nie poruchałeś
Na jakiej podstawie wysnułeś wniosek, że BF jest lepszy od CS'a? Ja lubię pograć i w to, i w to. Jak dla mnie CS jest świetny, bo jest bardzo grywalny, mimo kilkunastu lat na karku nie odstrasza grafiką, a jako wisienka na torcie jest masa genialnych modów, na których sam zagrywałem się latami (EasyBlocks, CoD, Diablomod, W3FT, BF2, Deathrun i inne).
Co do filmiku, to świetny - dawno się tak nie uśmiałem.
BF posiada system statystyk, plutony, unlocki, pojazdy