Sprawą zajęli się nawet dziennikarze, aaaaaa!
Sprawą zajęli się nawet dziennikarze, aaaaaa!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a ja sie dziwie co tu ostatnio tyle gimbusow...
to przez to!!!!!!!dajesz na fb jakims pierdolonym dzieciakom stronke sadistic.pl.....
a ja sie dziwie co tu ostatnio tyle gimbusow...
To nie ja, to admin tej strony. Ja niestety nie jestem adminką, a chciałabym.
Adela Ornek Masz jakiś problem trollu jak tak to uważaj bo mogę cie znaleźć a jak już znajde to zabije wypatrosze i wypcham jak poduszkę!!! UWAGA!!!! ogłoszenie do DEBILI BEZ SERCA uuuu gorzej niż się spodziewałam już teraz w aptekach za jedyne 1,99 większa TUBA kremu na ból dupy macie problem to ku*wa kopcie doły bo może to bd wasza przyszła praca jeźdźcy w przeciwieństwie do was DUPKÓW pracują nad sobą i koniem i wykonują dużo pracy zdarza się wiele upadków ale mimo to podnoszą się i znów wsiadają !!! Nigdy tego nie zrozumiecie dopóki nie wsiądziecie na konia i nie zaczniecie z nim pracować i zgrywać ... a zresztą co was to obchodzi bo przecież dla was koń to tylko mięso !!! Ale tak nie jest koń myśli o tym samym co jeździec robi to samo co on kocha go i jeździec tez to uczucie to ... nie da się go opisać to nie jest tak samo jak między dziewczyna a chłopakiem to jest coś więcej nikt nie obdarzy cię takim zaufaniem jak koń a ty nie obdarzysz nikogo takim zaufaniem jak konia !!!! I pojmijcie to i odpierdolcie się od koni raz na zawsze głupie chuje bo mam was już dość
Co ci ludzie mają kurwa w głowach. I wszystko przez tępego konia.
niemniej jednak trzeba pamiętać, że konie to wspaniałe i mądre zwierzęta
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów