Zajebane żywcem z Joe
Zajebane żywcem z Joe
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A mnie takie coś wkurwia. "Trolować" to można kumpli na imprezie, a nie ludzi, którzy normalnie pracują. Chyba, że komuś brakuje podniet w życiu, albo uczciwego zajęcia, jak większości "prankowców"...
A mnie takie coś wkurwia. "Trolować" to można kumpli na imprezie, a nie ludzi, którzy normalnie pracują. Chyba, że komuś brakuje podniet w życiu, albo uczciwego zajęcia, jak większości "prankowców"...
No już kurwa nie przesadzaj, jak ja siedze w robocie i czasem jakiś ciekawy klient się trafi to sie ciesze, a nie wkurwiam, że mi ktoś robotę psuje. Co ja kurwa właściciel Domino Pizza?
No już kurwa nie przesadzaj, jak ja siedze w robocie i czasem jakiś ciekawy klient się trafi to sie ciesze, a nie wkurwiam, że mi ktoś robotę psuje. Co ja kurwa właściciel Domino Pizza?
A mnie takie coś wkurwia. "Trolować" to można kumpli na imprezie, a nie ludzi, którzy normalnie pracują.
Nie gadaj, wszystko zależy do kogo się dzwoni, kiedyś ze szkoły zadzwoniliśmy z automatu na infolinię, kumpel próbował zeszmacić panne która odebrała, nawyzywał się w chuj a dziewczyna miała taki ubaw że prosiła nas byśmy jeszcze kiedyś zadzwonili to może trafimy znowu na nią
Wyobrażacie sobie sytuacje gdzie niema osoba chce zamówić pizze przez telefon. Śmieszne w chuj? W 21 wieku nie sprowadza się to do głupiego żartu. To właśnie syntezatory mowy pomagają takim ludziom komunikować się przez telefon. Czy jest w tym cos śmiesznego, no kurwa nie sądzę a raczej jestem dumny z naszej rasy że potrafiła coś takiego skonstruować gdy tymczasem murzyni w lepiankach z gówna i ziemi siedzą na pustyni.
Tępe chuje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów