Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że nie pokazali jak z około 10 lodówek wyskoczyło z 50 policjantów w pełnym osprzęcie, cali osrani byli ci Kołobrzeżanie
Tak, byłem, widziałem, nie uczestniczyłem, nie identyfikuje się z nimi
Z pewnością bardziej cywilizowani, niż małpia zgraja z filmu. Nie bez powodu trzymają ich w klatkach. Jak ktoś się nie myje, to śmierdzi - nie sądzę, aby tamte pawiany bardziej przestrzegały zasad higieny
Takie akcje podobają mi się najbardziej Nikomu nie stała sie krzywda a jakie jaja. Uważam że przez takie numery mecz staje się bardziej atrakcyjny dla normalnych kibiców którzy przychodzą na mecz z dziećmi. Sam będąc dzieckiem mialem okazje być na podobnym meczu razem z moim ojcem i nie zapomne nigdy tej adrenalinki jak nagle niz tego ni z owego zaczely wybuchac obok nas petardy Wtedy jako malolacik moze i bylem obsrany ale z perspektywy czasu niezle jaja byly no i było o czym z koleszkami w szkole gadać.
Bo dokładnie tak jest Hejtujący tutaj nigdy nie byli na meczu więc nie znają takich uczuć.
Weźmy chociażby pierwszy z brzegu przykład, kibiców Legii Warszawa. Tam jak robią oprawę, odpalają racę, jakiś kibic startuje do sektora gości w celu zerwania flagi to podoba się to wszystkim kibicom na stadionie, a prezes Legii bierze kibiców w obronę. Hejtują to tylko media i bezmózgi, którzy nigdy na meczu nie byli
Bo dokładnie tak jest Hejtujący tutaj nigdy nie byli na meczu więc nie znają takich uczuć.
Weźmy chociażby pierwszy z brzegu przykład, kibiców Legii Warszawa. Tam jak robią oprawę, odpalają racę, jakiś kibic startuje do sektora gości w celu zerwania flagi to podoba się to wszystkim kibicom na stadionie, a prezes Legii bierze kibiców w obronę. Hejtują to tylko media i bezmózgi, którzy nigdy na meczu nie byli
typowe: nie byli na meczu więc nie wiedzą
napisz jeszcze, że to kibice będą bronili krajem przed najeźdzcą bo najwięksi patrioci.
Na tym filmie jasno i wyraźnie jest pokazane jak te tępaki dostały szajby, więc na ulicy równie dobrze może im odjebać i rozjebać przystanek autobusowy na przykład albo poskakać komuś po głowie.
Niestety flagi nie udało się spalić, szybko ugasili ją kołobrzeskie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów