@przyczajonykangur Troglodyto! Przez podniesienie podatków zwiększy się przychód do budżetu państwa! przynajmniej powinien zgodnie z czymś co się zwie 'krzywa Laffera', tłumaczyć nie będę bo tematu polityki i ekonomii nie powinno być tutaj.
Co do Statków i stoczni nie będę się wypowiadał bo zbyt wiele o tym nie wiem, i zajebiście by było gdyby każdy naprawdę wiedział o czym pisze zanim przyjdzie mu do łba wypisywanie bzdur.
Co do prywatyzacji to nie mam nic przeciwko - Dlaczego? BO PRYWATNY PRZEDSIĘBIORCA WYPIERDOLI NA RYJ NIEROBA. Jestem ze śląska i wiem że wiele ludzi pracuje uczciwie ale w przedsiębiorstwach państwowych zdarzają się elementy które przychodzą najebane do pracy a jak mu rękę ukurwi to już jest wina BHP. Nie ma opierdalania sie, od razu byś kurwa gumy palił. Zwykłe przedsiębiorstwo prywatne gdyby miało takich pracowników to by splajtowało a państwowe zacznie po prostu przynosić straty.
Wypieprzyć z tąd temat polityki na dobre, chce oglądać jak ktoś ryj sobie zdziera na asfalcie!