Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurde jak ja przynosiłem 4+ do domu nakręcony materiał nadawał by się tylko na harda...
Kwas, kabel, żelazko i rozgrzany olej. To wszystko było za 4+. Dobrze że nigdy nie przyniosłem 3 bo chyba był bym eunuchem ;(
a ruchali Cie kiedyś w dupe?
bo mnie ruchali.
na 5 z plusem
a ruchali Cie kiedyś w dupe?
bo mnie ruchali.
na 5 z plusem
To była taka, można by rzec, piątka z plusem i fallusem
Michał - sobie kija w dupę wpychał.
Donald - hoduje w dupie drzewka coconut.
Więcej nie znam.
jak ja bym 4+ do domu przyniósł to byłoby święto rodzinne, uroczysta kolacja i pokaz fajerwerków.
Bycie tumanem to rzeczywiście powód do świętowania
Jedzie uczeń liceum w autobusie miejskim i stoi tak ledwo ledwo trzyma się rurki, blady wychudzony i niewyspany.
Nagle starsza pani pragnąc zlitować się nad nim mówi:
-Chłopczyku może usiądyiesz sobie na moim miejscu?
a chłopiec na to:
-nie dziękuję niech pani siedzi
a babcia
-ale ty taki biedny wychudzony i blady...
-a bo ja mam średnią ocen 4,2...
-no to może potrzymam Ci płaszczyk?-proponuje upryejmie kobieta
-to nie mój płaszczyk to mój kolega on ma średnią 5,5
W liceum było trudno jak chuj, za te parę lat zobaczysz
Bycie tumanem to rzeczywiście powód do świętowania
...taa tylko że teraz w gimnazjum to 4+ dostajesz za byle pierdnięcie na lekcji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów