Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rusofil napisał/a:
K🤬a jego mać, to nie jest kwejk
Weź i oddal się w pośpiechu za zasyfianie portalu gównem.
na c🤬j się napinasz parówo. wrzuć coś samemu. tematy: 0. i dopiero zap🤬l facepalma najlepiej o futrynę. idź leczyć kompleksy gdzie indziej suchoklatesie.

Maderfakermen napisał/a:
na c🤬j się napinasz parówo. wrzuć coś samemu. tematy: 0. i dopiero zap🤬l facepalma najlepiej o futrynę. idź leczyć kompleksy gdzie indziej suchoklatesie.![]()
Nie muszę pisać tematów, by mieć prawo krytyki syfu. Reprezentujesz typowo gimnazjalne myślenie. To tak, jakby krytyk filmowy/literatury musiał pisać/tworzyć filmy. Weź się ogarnij, dzieciaku.

Zaje*ała mu jak Maćko z Bogdańca mizerykoidą Kunonowi pod Grunwaldem!
Maderfakermen napisał/a:
na c🤬j się napinasz parówo. wrzuć coś samemu. tematy: 0. i dopiero zap🤬l facepalma najlepiej o futrynę. idź leczyć kompleksy gdzie indziej suchoklatesie.![]()
Poza tym widzę, że dzieciaczka bardzo boli dupka po tym, jak ktoś mu skrytykował gówniany zresztą temat. Jakże mi przykro.
to nie posiadanie racji, to leczenie kompleksów. w realu nie ma go do kogo mordy otworzyć.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie