Tak wygląda edukacja seksualna sodomitów i zboczeńców z lgbt
Dziwnie piszesz kowciol katolicki.
Ostatnio przybyło tu idiotów, pedofilów, pedałów, foliarzy, Pod prawie każdym postem dyskusja czy jakiś zjebany wirus istnieje, zwolenników i przeciwników szczepień albo płacz jak jebany PIS bardzo ich krzywdzi. Ogólnie gnój w komentarzach i tematach więc nie wiem gdzie ten olbrzymi procent.
To właśnie o takie lewackie ścierwa bez mózgu jakty wszyscy są wkurwieni. Wnosicie do dyskusji tylko propagandę usłyszana w TV albo innych źródlach informacji przejętych przez komunistów. Włąśnie pokazałeś jak użyć pedofilli i wrzucić do jednego wora z waszymi przeciwnikami, żeby drugi taki idiota pomyślał, że to ci sami ludzie.
Przylazło ścierwo i jeszcze ma pretensje, że ten portal nie jest jak jego sok z buraka gdzie panuje harmonia, zgoda i gdzie wszystko jest prawdą, bo nikt nie ma innego zdania.
To właśnie o takie lewackie ścierwa bez mózgu jakty wszyscy są wkurwieni. Wnosicie do dyskusji tylko propagandę usłyszana w TV albo innych źródlach informacji przejętych przez komunistów. Włąśnie pokazałeś jak użyć pedofilli i wrzucić do jednego wora z waszymi przeciwnikami, żeby drugi taki idiota pomyślał, że to ci sami ludzie.
Przylazło ścierwo i jeszcze ma pretensje, że ten portal nie jest jak jego sok z buraka gdzie panuje harmonia, zgoda i gdzie wszystko jest prawdą, bo nikt nie ma innego zdania.
Właśnie pokazałeś kwintesencje komentarzy na tym portalu, nie porównywałem ich do siebie debilu tylko napisałem, że jest wysyp takiego ścierwa jak ty na sadolu, jak na razie to ty mnie wrzuciłeś do jednego worka z lewakami i komuchami. Jeszcze raz tobie kurwo wytłumaczę, jak chcesz popisać o polityce, życiu, swoich problemach to sekcja komentarzy pod każdym tematem na sadolu nie jest dobrym miejscem..
Ostatnio przybyło tu idiotów, pedofilów, pedałów, foliarzy, Pod prawie każdym postem dyskusja czy jakiś zjebany wirus istnieje, zwolenników i przeciwników szczepień albo płacz jak jebany PIS bardzo ich krzywdzi. Ogólnie gnój w komentarzach i tematach więc nie wiem gdzie ten olbrzymi procent.
No też to niestety zauważyłem... Dlatego warto mieć mozliwosc sobie z tym radzić. Pytanie czy takimi wstawkami w którymś momencie nie zabiorą nam serwisu
Co do procentu- wejdź na wykop na przykład
Wejdź na pierwsze strony głównej i poczytaj komentarze albo zobacz jakie tematy były... 14 lat minęło i w sumie to nic się nie zmieniło Większość najwięcej się udzielających sadoli to debile
Właśnie pokazałeś kwintesencje komentarzy na tym portalu, nie porównywałem ich do siebie debilu tylko napisałem, że jest wysyp takiego ścierwa jak ty na sadolu, jak na razie to ty mnie wrzuciłeś do jednego worka z lewakami i komuchami. Jeszcze raz tobie kurwo wytłumaczę, jak chcesz popisać o polityce, życiu, swoich problemach to sekcja komentarzy pod każdym tematem na sadolu nie jest dobrym miejscem..
Włąśnie głąbie zrobiłem to co ty, zebyś zrozumiał jaki jesteś głupi, ale jednak na to tez jesteś za głupi.
Na co dzień wypowiadajacy się w sposób inteligentny (z głową na karku) użytkownicy którzy stanowią olbrzymi procent tworzą to forum.
O kurwa
Nie nie nie.
Administratorzy prosimy o usunięcie...
Zaraz będą przedstawiać NAS jako stronę z pedofilią, a MY tego nie chcemy. Na co dzień wypowiadajacy się w sposób inteligentny (z głową na karku) użytkownicy którzy stanowią olbrzymi procent tworzą to forum. Pomimo swojej nazwy i ogólnej tematyki poziom kultury, moralności i jakości wypowiedzi przerasta większość dostępnych stron z memami, obrazkami.
Wnosze o możliwość raportowania postów, z chęcią pomożemy administracji nie dać zrobić z sadola strony dla pedofili i innych rzeczy które nie uznawane są jako niemoralne.
Gdybym z przymrużeniem oka patrzył na przedmiot, który trzyma w ręku lub/i nie wiedział do czego można go używać, a co najważniejsze nie był takim zbokiem jak Ty i nie widział wszędzie pedofilskich podtekstów to byłoby to nawet śmieszne
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów