📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wie ktoś gdzie znajdę filmik na YT, który podał Dalione?
Proszę bardzo, wersja jutubowa
www . youtube . com/watch?v=ms3uBrjfa80&feature=related
Co do filmiku, wzrusza. Można uronić łzę albo chociaż pomyśleć trochę nad życiem bliskich nam osób w całym tym codziennym hejtowaniu murzynów, cyganów itp.
Filmik daje dużo do myślenia, mnie bardzo poruszył. Wielki szacunek dla tego chłopaka, nie jesteśmy w stanie wyobrazić sobie co czuł i czuje po tamtym wydarzeniu, które było notabene jego najważniejszą decyzją życiową.
Pozdrawiam
www . youtube . com/watch?v=ms3uBrjfa80&feature=related
Co do filmiku, wzrusza. Można uronić łzę albo chociaż pomyśleć trochę nad życiem bliskich nam osób w całym tym codziennym hejtowaniu murzynów, cyganów itp.
Filmik daje dużo do myślenia, mnie bardzo poruszył. Wielki szacunek dla tego chłopaka, nie jesteśmy w stanie wyobrazić sobie co czuł i czuje po tamtym wydarzeniu, które było notabene jego najważniejszą decyzją życiową.
Pozdrawiam
pierdolenie kota za pomocom młota,raz że po chuj takie coś na takiej stronie? do czego to zaliczone?rozterki dnia codziennego ,chciał się pochwalić swoją decyzją czy poużalać nad śmiercią matki?
sorry nie kumam tego w tym miejscu,szkoda jeszcze że na samosi nie zadał pytania co robić
sorry nie kumam tego w tym miejscu,szkoda jeszcze że na samosi nie zadał pytania co robić
Ciężka, ale prawidłowa decyzja. Po co ma cierpieć za życia z powodu obrażeń, czy choroby, która doprowadziła ją do takiego stanu skoro może odejść w spokoju.
ta.. i to JEST sadystyczny materiał...
bo tak strasznie uświadamia mi.. jak
złym synem jestem..
trudno ^^
bo tak strasznie uświadamia mi.. jak
złym synem jestem..
trudno ^^
takich ludzi szanuje,bo takich malo
kazdy kto uwaza,ze popelnil glupote to sie grubo myli,bo czasami trzeba odpuscic nawet jezeli sie tego nie chce
kazdy kto uwaza,ze popelnil glupote to sie grubo myli,bo czasami trzeba odpuscic nawet jezeli sie tego nie chce
a ludzie jeszcze gorsi od frajerow potrafia sie tylko narzucac,nie umieja uszanowac czyjejs woli lub decyzji,wiec prawdziwym frajerem sa ludzie ktorzy lapczywie prubuja sie przyczepic do czegos bo boja sie sami poradzic
czlowiek ktory nie rozumie zycie nie powinien tu zawierac glosu,owszem jestem mlody i moze nie znam sie na zyciu ale ty to juz nie masz bladego pojecia nic o tym
Wzruszające... ten filmik pokazał mi jak wiele znaczy Matka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów