📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja nigdy nie potrafie zrozumieć ludzi którzy nie potrafią pływać a jednocześnie wypływaja na jezioro/morze cokolwiek bez kamizelek xD do tego tutaj jakieś dzikie kręcenie na skuterze które musiało się tak prędzej czy później skończyć.
To się chyba właśnie nazywa selekcja naturalna
To się chyba właśnie nazywa selekcja naturalna
Nie wiem co trzeba mieć we łbie , żeby nie potrafiąc pływać robić takie rzeczy ... Śmierć na własne żądanie .
rosja to nie kraj to stan umysłu 😆
Zawsze wiedziałem, że skuteropedalstwo to tylko odłam motoropedalstwa. Te jebane dzbany nawet nie potrafią pływać, ale wchodzą do wody i jeżdżą tym gównem wkurwiając wszystkich. 3 pojebów mniej.
Lolo18 napisał/a:
Wytłumaczy mi ktoś do chuja czemu teraz za każdym razem jak odtworze filmik on automatycznie włącza się na pełny ekran?
U mnie po staremu.
Nawet z kapokami by się utopili
trochę kamerzysta nie dowiózł.
Az mi ie przykro zrobilo, sroga kara za chec pobawienia sie mlodych ldzi. potem doczytalem ze to ruscy ;D
Az mi ie przykro zrobilo, sroga kara za chec pobawienia sie mlodych ldzi. potem doczytalem ze to ruscy ;D
Wygląda jakby jeden nie umiał pływać i zaczął się topić po czym łapał dwóch pozostałych za nogi/ręce chcąc się podciągnąć nad powierzchnię. Klasyka ratowania topiących zawsze kończy się tak samo - wszyscy toną.
grudzin7 napisał/a:
Wygląda jakby jeden nie umiał pływać i zaczął się topić po czym łapał dwóch pozostałych za nogi/ręce chcąc się podciągnąć nad powierzchnię. Klasyka ratowania topiących zawsze kończy się tak samo - wszyscy toną.
Dokładnie tak.
Jeden kraj, na przykład RoSSja tonie w długach, to żeby się ratować napada na najbliższego sąsiada. Teraz nikt nie pyta o dług, tylko kiedy skończy się wojna. A ona skończy się jak na filmie, wszyscy pójdą na dno.
Niestety, tak wygląda rzeczywistość.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów