📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mi się wydaje ze to była flaszka przypomnijcie sobie filmik z ruskiej przerwy w szkole. Tam wypił i było ok a po 15 czy tam ilu minutach jak sie wywracał we własnych wymiotach. Aby potwierdzić ten filmik potrzebny by był filmik po 15 20 min.
ALE O CZYM GADAMY CO MY POGROMCY MITÓW???
[ Komentarz dodany przez: DeMonica: 2010-05-21, 16:29 ]
Ja przykładowo jestem pogromcą nie mitów, a Caps Locka. Nie drzemy się!
ALE O CZYM GADAMY CO MY POGROMCY MITÓW???
[ Komentarz dodany przez: DeMonica: 2010-05-21, 16:29 ]
Ja przykładowo jestem pogromcą nie mitów, a Caps Locka. Nie drzemy się!
A gówno prawda, na własnych oczach widziałem jak po 0.5 padł kolo także po 2 - 3 min po.
No gdzie tu porównywać polaka do ruska w piciu wódki?!
A jakość filmu taka jak jakość wódki i zapoji.
A jakość filmu taka jak jakość wódki i zapoji.
to nie fake moj znajomy to nagrywal i to jest filmik z przed paru lat
Tak "Krajowa" jest paskudna strasznie.
Odradzam nawet masochistom.
Odradzam nawet masochistom.
Wydaje mi sie, że w "Brainiac" mówili kiedyś ze po wypiciu alko można jeszcze przez 6 minut jechać samochodem bo dopiero gdzieś po tym czasie alkohol zaczyna się wchłaniać.
Po 1 ogromne zdziwko że to nie byli Rosjanie (brawo dla naszych rodaków)
Po 2 - zajebisty zakład (wybębnienie wódy za wódę, o ile to w ogóle była wóda)
Po 2 - zajebisty zakład (wybębnienie wódy za wódę, o ile to w ogóle była wóda)
Okropna krajowa i do tego Cola z biedronki to na samą myśl o tym na wymioty mnie bierze.
piłem kiedyś tą krajową, rzygałem poźniej cały dzień;/ aż mnie strzącha na samą myśl, a typowi współczuje:D
jestem ciekawy czy przezył?
jestem ciekawy czy przezył?
co oni za fajki palą???
po wódce zdołał coś powiedzieś jeszcze, ale zapalił szluga i go ścięło
w każdym razie jestem hardcorem - szkoda,że krótkodystansowym
po wódce zdołał coś powiedzieś jeszcze, ale zapalił szluga i go ścięło
w każdym razie jestem hardcorem - szkoda,że krótkodystansowym
Krajowa popijana Max Colą.. Ogólnie to po jego reakcji z 0:14 myślałem, że po pierwszym łyku się porzyga ;D
a ja na krajową sie nie pokusiłam... nastomiast degustowałam "Gwiazde Polarną" z Tesco. Wypiłyśmy z koleżanka prawie całą na dwie i poza obleśnym smakiem po którym absolwent był delicją (dodam, że nie trawię tej wódy) nic nam nie było... większa bania po buchu z fajki była... brak jakichkolwiek efektów ubocznych picia wódki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów