Świat się wali
Świat się wali
Lepiej w dupę trochę zmarznąć jak doświadczyć takiego kataklizmu!
nie jestem miłośnikiem Arabów czy Turków, ale kiedy w Europie ludzie "schodzili z drzew" Arabowie działali z matematyką (algebra, trygonometia), fizyką (optyka), chemią (destylacja, krystalizacja), medycyna warto też wspomnieć o architekturze, piśmie, wiem że czasu chujowe ale warto sie wybrać do Syrii (Palmira- choć tam dużo zniszczyło ISS podczas wojny) czy choćby Egiptu kto widział ten ma zupełnie inne spojrzenie w którym miejscu w rozwoju byli Arabowie w miejscu kiedy Słowianie czy Germanie próbowali wskrzesić ogień
Powinno sie wszystko zawalic szkoda tylko że trzęsienie nie było o 2 w nocy więcej by tego gówna zdechło...Allah Agbar!!
Te, Abdul. Najsilniejsze trzęsienie ziemi było o 4 rano, większość ludzi o tej porze było w domach, już potwierdzono, że zmarło ponad 2000 osób.
nie jestem miłośnikiem Arabów czy Turków, ale kiedy w Europie ludzie "schodzili z drzew" Arabowie działali z matematyką (algebra, trygonometia), fizyką (optyka), chemią (destylacja, krystalizacja), medycyna warto też wspomnieć o architekturze, piśmie, wiem że czasu chujowe ale warto sie wybrać do Syrii (Palmira- choć tam dużo zniszczyło ISS podczas wojny) czy choćby Egiptu kto widział ten ma zupełnie inne spojrzenie w którym miejscu w rozwoju byli Arabowie w miejscu kiedy Słowianie czy Germanie próbowali wskrzesić ogień
A co takiego w Egipcie jest Arabskiego? Piramidy? Przecież to zupełnie inne ludy, starożytni Egipcjanie nie mieli nic wspólnego z Arabami. Badania DNA jasno o tym świadczą. To że teraz biega tam tylu brudasów to tylko dlatego że Egipt został przez nich podbity. Potomkami starożytnych Egipcjan są Koptowie, co ciekawe w większości Chrześcijanie.
Kurwa te brudne szczury zawsze drą mordy z tym swoim allah akbar. Co by się nie działo, to allah akbar. Zajebali przeciwnika? Allah akbar! Zginęło kilka tysięcy rodaków? Allah akbar! Kupa wpadła w majty? Allah akbar! Podano obiad w restauracji? Allah akbar! Jebane zlamasy brudne.
Zadajesz sobie sprawę, że w katolandii co by się nie działo to drą mordy 'ooo boże", "jezus maria", "ooo matko", "matko boska" itd więc niczym się nie różni.
Kurwa te brudne szczury zawsze drą mordy z tym swoim allah akbar. Co by się nie działo, to allah akbar. Zajebali przeciwnika? Allah akbar! Zginęło kilka tysięcy rodaków? Allah akbar! Kupa wpadła w majty? Allah akbar! Podano obiad w restauracji? Allah akbar! Jebane zlamasy brudne.
Ciebie jak chłopak zapina w kakao to drzesz się o Boże.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów