Na koniec wisienka na torcie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Na koniec wisienka na torcie...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinny byc bany za wstawianie takiego gowna.
jakim cudem to się znalazło na głównej?!
marbas1979 napisał/a:
Cz to nadal Sadistic czy jakis portal gimnazjalny ?? chyba ze sa tu tacy co sie podniecaja takimi filmikami.
2 razy zwaliłem
kurwa weryfikacja kont.. urodzeni po 2000 roku wypierdalać.. kabaret..
chuj mnie obchodzą ich akcenty, ale bym wyruchał je wszystkie moją białą aryjską 18 cm pałą !!!!!
marbas1979 napisał/a:
Cz to nadal Sadistic czy jakis portal gimnazjalny ?? chyba ze sa tu tacy co sie podniecaja takimi filmikami.
Stary ja wale konia jak popierdolony
Nie jestem żaden " nazi grammar " ale nic mnie tak nie wkurwia jak w krajach, gdzie głównym językiem jest angielski na siłę stworzyli tzw. PRONOUCING. Czyli wymawianie słów np. PORSZ, MERCEJDES, CZORIZOŁ, OŁPEL, OOUDI, i etc. W szczególności Amerykanie mnie tym trochę drażnią, bo aż uszy więdną...
Skad ta srodkowa kurwa pochodzi bo znam ang ale cos nie czaje
ANALizator napisał/a:
chuj mnie obchodzą ich akcenty, ale bym wyruchał je wszystkie moją białą aryjską 18 cm pałą !!!!!
jesteś niedowartościowanym kutasem,
chwalisz się tym czego nie masz, a jak masz to i tak
większość przyzwoitych, normalnych kobiet powie że ,
penetrujący chuj, powyżej 15 cm. będzie zwyczajnie bolesny w pochwie,
i tak naprawdę nie będzie fajnie kobiecie,
nie będzie jej przyjemnie, by rozpierdalać jej , boleśnie ........cipę
więcej nie powiem,
bo nie znam się na robieniu z cipy wiadra,
ale że to sadol, to kilku werbalnych specjalistow się znajdzie
A ja myślałem że tylko Polacy i Ślonzoki mają rozne akcenty. Warto czasem pójść do Mc na ŁajFaj i dowiedzieć się czegoś o świecie! Sunday, dziękuję w imieniu swoim oraz rodziny
marbas1979 napisał/a:
Kopiują z portalu dla pedziów 9gag gdzie słodkie zwierzęta mają tysiące likeów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów