📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
TranzystorWyklęty napisał/a:
Mistrz prostej w rurkach
No właśnie nawet nie mistrz prostej, bo się wyjebał i przegrał
Dobrze. że tą porszawkę odsunął bo jeszcze by lakier zarysował butem. Brawa dla kierowcy i brawa dla motopizdeczki. Piwko dla wrzucającego!
A juz mialem nadzieje ze przyjebie tym porszakiem
I chuj, kurwa droga zablokowana! Powinien dostać taką jebutną karę żeby nie stać go było w życiu nawet na rower!
Wyzimlak napisał/a:
Skończ z tymi butami synek. To było śmieszne 6 czy 7 lat temu, ale już nie jest.
Poprawka - to było śmieszne przy wypadkach z pieszymi kilka lat temu, teraz to zwykły klasyk, troszkę niższej klasy ale stosowany na podobnych zasadach co dziewczynka z płonącym domem w tle.
Przy motopizdach to nie dowcip, klasyczny suchar czy brak poczucia humoru. To deklaracja. Już wyjaśniam:
Jeśli but spada, to nie warto ratować. Jednozwojowym buty spadają przy byle poślizgu. Cytujący wyraża opinię, że do każdego wypadku z udziałem miłośników dwóch kółek należy wzywać lekarza ostatniego kontaktu. Byle z jak największym opóźnieniem - na wypadek pomylenia drgawek pośmiertnych krtani objawiających się wołaniem "pomocy" za dowód życia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów