tatuś już przypuszczalnie nie bedzie tatusiem do czasu jak znów zaleje formę mamusi...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
tatuś już przypuszczalnie nie bedzie tatusiem do czasu jak znów zaleje formę mamusi...
W środku połamany doszczętnie, a ta głupia cipa jeszcze go bierze w łapy i miota nim jak workiem kartofli
Pierwsza pomoc na wypasie. Mogła jeszcze zgarnąć flaki i upchać butem do środka, gówniak byłby jak nowy
Lobo24 napisał/a:
Miejmy nadzieję że nie jest to ten szkodliwy dla najszej planety ślad węglowy o który wszyscy walczą .Może i młodo odszedł ale przynajmniej zostawił po sobie jakiś ślad.
Zbysława kobieta nigdy ale to nigdy by nie zabrała i nie pozwoliła by zabrać swoje dziecko w takie miejsce bo jest regularnie stawiana do pionu. Kobieta nie liściana to zła kobieta
SupremeLeader napisał/a:
Oboje spierdolili sprawę.
Według mnie, wyszło zajebiście.
Przyszedł na drugą zmianę ...to chyba logiczne
SupremeLeader napisał/a:
dzieciak chyba najwięcej
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
SupremeLeader napisał/a:
No tak. Przecież gunwiak na magazynie to normalna sprawa, kierowca mógł się spodziewać...
Wózkiem widłowym z ładunkiem jeździ się tyłem.
nic tylko zajebac ta glupią pizde! zamiast pilnowac dzieciaka to pewnie na fb siedziala albo plotami sie zajmowala eh co za sucz ;/
Widać w tamtych stronach to normalne, że gówniaki latają sobie samopas po magazynie. Gówniak też niezbyt ogarnięty.
Szacun za two steps from hell
GranatPL napisał/a:
No tak. Przecież gunwiak na magazynie to normalna sprawa, kierowca mógł się spodziewać...
Gówniak, współpracownik który zasłabł, pozostawiona paleta, czy nawet dajmy na to zaparkowane kurwa ufo. Zapierdalasz na ślepo to spodziewaj się niespodziewanego. Gość jest współwinny bo jechał w ciemno. Czy ci się to podoba, czy nie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów