Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jednak myśliwi to mają małe siurki
A teraz poproszę o podobną, ale z politykami.
Też obejrzałbym wersję z politykami, bo kojotów to jednak trochę szkoda
co to za pedały co strzelają do zwierząt będących w zagrodzie?
jednak myśliwi to mają małe siurki
bo owe szkodniki wlazły na teren zwierząt hodowlanych?
obojętnie k****c, s***o czy też inni podawcy dla was są one dopiero otwierane. ten materiał był udostępniony po raz pierwszy przez pewien hamerykancki sklep z bronią, w którym kupiłem łuk, a który to reklamował iluminowane celowniki na podczerwień. po kilku tygodniach musieli to zdjąć, bo się dopieprzyła jakaś tam organizacja ochrony przyrody. dat ani większości dostępów do owych stron nie pamiętam, a poza tym i tak nie mam teraz kasy, pierwsze ustrzelone stworzenie ekscytuje, po którymś tam podnieta zanika i już nie wraca. tylko pojebów i innych odmieńców mordowanie niewinnych stworzeń podnieca. zatem prawdą jest to, że rzeczy miałkie zawsze trafiają w gusta hołoty.
owszem współzawodnictwo w strzelaniu wspomaga trening, jeżeli nie rajcują cię liczby na tarczach, strzelaj do markerów, niektóre są bardzo prawdziwe, tylko, że kosztują trochę [siedząca, krwawiąca lalka, która ma symulować dziecko w wózeczku ok. 2.000$ (kto to kupuję???)], ale kompensuje to to, że dostęp bez jakichkolwiek utrudnień i to na podorędziu.
a co do padliny, do której podchodzą szakale, to są jelenie i łosie, które podeszły tam pierwsze. jest tam urywek ucięty po strzale, ale dla kogoś obeznanego to żaden problem, jaki był finał.
w prowokacjach wojenki hamerykanckie brudasy nie mają hamulców również, byle daleko od nich.
Ruska ounca sie uruchomila haa tfuu
Ruska onuca to twoja stara ty jamniku za dwa grosze.
Ja tu myślę jak to ścierwo można by wyplenić a ty mnie od onoc wyzywasz.
A żeby ci stanął jak żebrakowi w burdelu.
Ruska onuca to twoja stara ty jamniku za dwa grosze.
Ja tu myślę jak to ścierwo można by wyplenić a ty mnie od onoc wyzywasz.
A żeby ci stanął jak żebrakowi w burdelu.
Czy ja ci po rodzinie jadę cioto ruska idź tam putinowi pałe wyssaj i kukla wyliż
Czy ja ci po rodzinie jadę cioto ruska idź tam putinowi pałe wyssaj i kukla wyliż
Słuchaj kundel.juz niedługo trzeba iść do szkoły więc może zacznij się przygotowywać do nauki która i tak słabo ci chyba poszła.
Patrząc na historię twojego pisania to każdy komentarz zawiera słowa o ciągnięciu pały Putinowi.
Małolat znający 3 słowa się udziela na sadistiku.
Żałosne
Z drugiej strony sam pociągnij palę koledze z ławki jak ci pozwoli i może ci się zmieści między zębami
Słuchaj kundel.juz niedługo trzeba iść do szkoły więc może zacznij się przygotowywać do nauki która i tak słabo ci chyba poszła.
Patrząc na historię twojego pisania to każdy komentarz zawiera słowa o ciągnięciu pały Putinowi.
Małolat znający 3 słowa się udziela na sadistiku.
Żałosne
Z drugiej strony sam pociągnij palę koledze z ławki jak ci pozwoli i może ci się zmieści między zębami
Może ty masz takie doświadczenia ze szkoły ja nie i skończyłem ja jakieś 15 lat temu sklej już tam dziurę rosyjski frendzlu kozak w necie bo w realu pewnie bym cię zjadl i wysral
Może ty masz takie doświadczenia ze szkoły ja nie i skończyłem ja jakieś 15 lat temu sklej już tam dziurę rosyjski frendzlu kozak w necie bo w realu pewnie bym cię zjadl i wysral
No na pewno byś się zesrał ale ze strachu.
Barani łbie wszędzie widzisz ruskich to chyba do psychiatry się udaj.15 lat temu to skończyłeś może żłobek a co do twojego pisania to IQ poniżej zera.
Goryl jest bardziej inteligentny.
Więcej ci wypierdku mamuta nie odpowiadam bo z gimbami i ich poziomem się po prostu nie dyskutuje i żyj w tym twoim małym świecie w piwnicy obok dmuchanej waginy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów