📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
emilwkpg napisał/a:
aby osiągnąć szczyt , trzeba poznać dno by wiedzieć od czego się odbić
W polsce chcąc się odbić od dna nogi więzną w gównie
krecik napisał/a:
ciekawe czy prosto w oczy też by mu to powiedział "cfaniaczek" (jak to polaczek)
Pewno nie bawiłby się w uprzejmości i od razu po ryju walił
Tak się cieszyliście że głosowaliście na PO to macie teraz pizdy nie burzyć się tylko znosić to !
@Kamm skomentuję to jak mój śp. nauczyciel od polskiego "to nie dno. Jest 2km szlamu pod dnem" i dopiero on
A mi się podoba bardzo krótkie ale ma dobry przekaz... DONALD .... CO ? ... TY KURWO
orellek napisał/a:
A mi się podoba bardzo krótkie ale ma dobry przekaz... DONALD .... CO ? ... TY KURWO
Po jaką cholerę to cytujesz? jak chcesz pomóc niesłyszącym to zrób wersje filmiku z napisami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów