📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up bije się to sobie wyobrazic,aż szczypie w oczy
patrząc wyżej, dochodze do wniosku, że geje/pedały muszą dysponować niebywałą mocą skoro wystarczy jeden i to tylko na zdjęciu by wywołac ból dupy u tylu osób
Ładnie się wozisz
Poszedł by do wojska, jak tam nie wlali by oleju w ten pusty pedalski łeb to jest zawsze szansa, ze taka pizdeczka tego nie wytrzyma i sam się zabije.
I tym zdjęciem zjebali mi dzień jak ktoś lubi wrzucać tu zdjęcia pedałów bo sam nim jest niema problemu ale niech kurwa nie obrzydza nowego dnia innym.
@up takie pedały dobrze się wymigiwały od służby zacznijmy od tego.
@up takie pedały dobrze się wymigiwały od służby zacznijmy od tego.
Nie no rzygne. Kobiety w rajstopach/leginsach wyglądają sexy, ale widok takiego pajaca obrzydza mi wszystko. Wrzucajcie rozkłądające się zwłoki, ludzi których rozjeżdża walec ale nie takie coś. Szabli kurwa szabli!
Pierdzielicie o rajstopach , getrach na rower i kij wie o czym jeszcze a gosciu ma na dupie stringi koronkowe ... shieeet...
Każdego prostaka pragnę poinformować, że po pierwsze geje w zdecydowanej większości nie ubierają damskich ubrań - tak więc zanim zaczniecie debilizmy wypisywać i się błaźnić, dokształćcie się. Po drugie rajstopy takie jak dla kobiet są od ponad 10 lat sprzedawane dla mężczyzn, ale w naszym kochanym kraju przez takich ludzi jak Wy jeszcze długo nie będą akceptowalne (co nie zmienia faktu, że wg statystyk ratownictwa medycznego co najmniej 20% mężczyzn je nosi pod spodniami). Po trzecie jeśli już mamy za coś ganić tego chłopaka, to za wulgarność - bo prześwitujące majtki na dupie nie są szczytem kultury niezależnie od płci.
Tyle w tym temacie i więcej luzu rodacy, bo gdzieś kiedyś ktoś Was będzie chciał pobić za sam wygląd facjaty - do tego doprowadzicie.
Tyle w tym temacie i więcej luzu rodacy, bo gdzieś kiedyś ktoś Was będzie chciał pobić za sam wygląd facjaty - do tego doprowadzicie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów