📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ten chuj z kamerą stoi i się śmieje.
Jakbym zobaczył, że ktoś innego faceta za jaja ściska to męska solidarność i z buta wjeżdżam.
PS. Chętnie wyjebałbym tę dupę.
Jakbym zobaczył, że ktoś innego faceta za jaja ściska to męska solidarność i z buta wjeżdżam.
PS. Chętnie wyjebałbym tę dupę.
jak możecie pisać fajna dupa czy ruchałbym przecież to dwóch kolesi !!
chuj z kamerzysty, zamiast coś zrobić to się śmieje
Jeżeli to trans, tzn, że pedał (w sensie "chłop"), więc można swobodnie napierdalać.
Przydusiłbym bladź.
Raz widziałem akcję w knajpie jak się jedna taka najebana zaczęła ciskać do swojego chłopaka, a że typ był wychowany tak, a nie inaczej to nie uderzył kobiety. Ochroniarz zaczaił się od tyłu i po prostu ją przydusił. Odpłynęła na jakieś 20 sekund, a ochroniarz zarzucił ją sobie na ramię i wyniósł przed wejście. Proste?
Raz widziałem akcję w knajpie jak się jedna taka najebana zaczęła ciskać do swojego chłopaka, a że typ był wychowany tak, a nie inaczej to nie uderzył kobiety. Ochroniarz zaczaił się od tyłu i po prostu ją przydusił. Odpłynęła na jakieś 20 sekund, a ochroniarz zarzucił ją sobie na ramię i wyniósł przed wejście. Proste?
Popierdolone debile -.- gz za chodzenie boso
Też bym chciał sie poszarpać z taką dupeczką ;d zajebisty tyłek ma ;d
Skoto to trans to nie wiem po co sie tak dlugo czail...
-smark- napisał/a:
jak możecie pisać fajna dupa czy ruchałbym przecież to dwóch kolesi !!
Bo to sadistic?
co 25cm korzeń robi z tymi biednymi dupami, hah
Nie rozumiem tej sytuacji, nie zapłacił jej (temu osobnikowi w damskich ciuchach) ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów