📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skocz_mi napisał/a:
japierdziele, jacy wy jesteście ograniczeni umysłowo.
ludzie życie tracą a wy rasistowskimi poglądami jeszcze dopie*dalacie.
szkoda mi was bezduszne chamy. .
łącze się z tobą w bólu.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Trąbią w telewizji, radiu, rozpisują się w necie i Ty kuźwa wrzucasz tę całą sieczkę.
Jeżeli tak się boisz skutków trzęsienia ziemi w Japonii, to zacznij wpieprzać jod, załóż kombinezon ochronny i zamknij się w bunkrze przeciwatomowym i pamiętaj...
I tak wszyscy umrzemy!
Jeżeli tak się boisz skutków trzęsienia ziemi w Japonii, to zacznij wpieprzać jod, załóż kombinezon ochronny i zamknij się w bunkrze przeciwatomowym i pamiętaj...
I tak wszyscy umrzemy!
Basika063,
ahhh Ja chce zeby ludzie byli chodz troche swiadomi ...
Lepiej wiedziec co jest grane ;p
ahhh Ja chce zeby ludzie byli chodz troche swiadomi ...
Lepiej wiedziec co jest grane ;p
Nie no,całkiem przydatne informacje,można poczytać co się tak naprawdę dzieje,ale...nie mogłeś tego jakoś kurwa skrócić ?
butelka rumu napisał/a:
nie mogłeś tego jakoś kurwa skrócić ?
Pewnie by mógł ale to wiązałoby się z tym, że sam by to musiał przeczytać najpierw.
@up czytałem, jest tego jeszcze wiecej
a skracac nie ma czego bo wszytsko jest wazne
pozdrawiam
a skracac nie ma czego bo wszytsko jest wazne
pozdrawiam
widziałem gadkę prof. turskiego, fizyka. mówił, że z tymi pomiarami skarżenia to jedna wielka ściema i bardziej mu wierzę, niż dziennikarzom i politykom. tylko patrzeć, jak wymyślą szczepione anty radiacyjną a who ogłosi pandemię toxicgrypy.
chyba ci hipokamp przecieka jeśli myślisz,że ludzie to będą czytać. Moja rada: wrzuć to w IVONE,nagraj mp3,wrzuć gdzieś i wróć tutaj z linkiem,bo ni chuja nie zamierzam tego gówna czytać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów